viber.jpg +381 61 293 89 15             Engleski   Srpski  

 

Često postavljena pitanja

Za koje vreme mogu da očekujem svoju pošiljku?

Od trenutka uplate nam je potrebno maksimalno 2 dana da pripremimo pošiljku.U zavisnosti od kurir službe koju izaberete zavisi i brzina dostave.Kod DHL kurira je jedan dan za 1,2,3 zonu dostave dok je kod EMS kurira od 3 do 7 dana.

Što se tiče isporuke u Srbiji od trenutka slanja vreme čekanja je jedan dan za veća mesta dok kod nekih veoma udaljenih treba par dana jer u ta mesta poštar ne ide svaki dan.Pošta Srbije  dostavlja pošiljke i subotom,vašu pošiljku možete da očekujete do 12 sati svaki dan.

Ovo su idealni uslovi u kojima pošiljke ne podležu carinskoj proceduri.

Dali će moja pošiljka da bude zaustavljena i zadržana od strane carine?

Mi svaku pošiljku šaljemo sa naznakom da je to poklon koji ima minimalnu vrednost,Proizvodi su fabrički zatvoreni sa zaštitnom folijom i na svakom proizvodu piše specifikacija tačno šta se nalazi unutra.U 99% slučajeva naše pošilje se ne zaustavljaju i ne carine mada podležu kontroli i znaju da budu pregledane od strane carinika.

Zašto je cena DHL kurir službe tako visoka?

Cena DHL usluge je visoka iz tog razloga što se u proračunu cene usluge ne računa isključivo težina već i zapremina paketa ili volumetriska težina.Za konačnu cenu usluge se uzima ona vrednost koja je veća.Takodje je cena visoka iz razloga brzine dostave i drugih usluga koje pruža ova internacionalna dostava.U zemlje EX YU proizvodi stižu za jedan dan.

Dali su proizvodi koje kupujem bezbedni?

Svi proizvodi su uveženi i prošli su kontrolu kvaliteta i zdravstvene sigurnosti.Svi proizvodi su originalni i proizvedeni su od strane renomiranih svetskih farmacutskih i nutricionističkih kompanija.Mi ne vršimo proizvodnju istih već ih uvozimo direktno od proizvođača.

Zašto porudžbine koje se poručuju izvan Srbije moraju unapred da se plate?

Ove porudžbine moraju da se plate jer ne postoji platni promet izmedju Srbije i drugih zemalja u tom slučaju kurir čiji su troškovi dostave visoki ne može nama da uplati novac.DHL može ali je provizija za ovakvu uslugu veoma visoka i mi treba da je platimo unapred uključujući i poštarinu.U slučaju odbijanja paketa od strane kupca mi nismo u mogućnosti da naplatimo naše troškove.

Kako mogu da izvršim porudžbinu?

Porudžbinu možete da izvršite putem naše onlajn prodavnice ili pozivom na telefon. Preporučujemo da porudžbinu izvršite putem onlajn prodavnice jer vaši podaci ostaju i za sledeću porudžbinu,takođe nama je lakše da pratimo porudžbinu i organizujemo dostavu a pravljenjem naloga u našoj prodavnici ostvarujete mogućnost da dobijete određene popuste i druge pogodnosti.