viber.jpg +381 61 293 89 15             Engleski   Srpski  

 
Rasprodaja!

B 15 vitamin 60 kapsula

Novi proizvod

62 Proizvoda

EUR28.00sa PDV

B 15 vitamin se koristi u terapijama lečenja senilnost starih osoba, kontroliše hipertenziju i smanjuje novo holesterola u krvi, bolesti kože, bolesti jetre i lečenju raka. 

B15 preparat se najviše koristi u Rusiji, gde su naučnici otkrili sposobnost ovog preparata da odagna umor kod sportista čiji je organizam bio preplavljen melčnom kiselinom. Takođe su ga koristili za smanjivanje simptoma starenja. Kao antikancerogeni preparat naučnici su ga koristili u cilju proizvodnje aminokiseline metionina koja koja igra glavnu ulogu u oksidaciji ćelija, procesima sagorevanja glukose i pročišćavanju ćelija. Pročišćavanje ćelija i čišćenjem organizma od kancerogenih toksina ovaj preparat postiže reverzibilan proces u kome kancerogene ćelije iz svog malignog stanja prelaze u zdrave ćelije uz pomoć prilagođavanje njihove serdine, smanjivanja kiselosti organizma i drugih pogodnosti koje ovaj preparat daje kompletnom organizmu.

B 15 može da se pronađe u goveđoj krvi, u integralnim žitaricama kao što je smeđi pirinač, semenkama suncokreta i bundeve i zrnima kajsije.

Sadržaj
Doza: 1 kapsula
 Količina po kapsuli% DV**
Magnezijum25 mg6%
Potasijum 30 mg1%
Betain HCl100 mg**
N, N-Dimethylglycine HCl100 mg**
Kalcium Glukonat Monohidrat31 mg**
Glicin25 mg**
**Dnevna vrednost

Napišite kritiku

B 15 vitamin 60 kapsula

B 15 vitamin 60 kapsula

Related Products