viber.jpg +381 61 293 89 15             Engleski   Srpski  

 

Liposomalni Vitamin C 1000mg

Novi proizvod

Liposomalni vitamin C je izum koji poboljšava njegovu asimilaciju u organizmu. Vitamin c u lipozomalnom obliku je umotan u membranu veoma sličnu ćelijskoj koja mu omogućava da prebrodi gastrointestinalne prepreke I direktno se transportuje u krv. Na ovaj način se postiže znatno veći procenat asimilacije koji u nekim slučajevima prelazi I deset puta veću uspešnost u odnosu na običan vitamin C.

143 Proizvoda

EUR30.00sa PDV

 • 60 kapsula
 • 180

Svakim danom se otkrije nešto novo, pa tako I genijalni ljujdi otkrivaju superiorne načine da se lekovite materije I hranjljivi sastojci bolje asimiliraju u ljudsko telo. Ova poslednja generacija transporta I integracije se naziva liposomalna tehnologija. Pošto nam je potrebno veće iskorištenje svih hranljivih sastojaka a ujedno I lekova vremenom je razvijen ovaj način zaštite I transporta istih u ljudskom organizmu.

 

Lipozomi su veoma male masne čestice koje se koriste kao sredstvo prenosa, koje prenose hranu I hranjnjlive materije do ćelija u celom organizmu. Lipozome je otkrio Dr Alek Banham.  Vitamin C je jedan od najrasprostranjenijih i najpoznatijih antioksidanata širom celog sveta. On predstavlja sastavni deo raznih oblika hrane a takođe C vitamin pomaže I poboljšava delovanje našeg imunog sistema. Lipozomalni vitamin C je futuristički izum asimilacije hrane u uorganizmu I do sad je osvojio mnoge nagrade u oblasti zdravstva. Lipozomalni vitamin C je umotan kao ćelije u našem organizmu I na taj način se uspešno bez oštećenja i gubitaka transportuje kroz probavne prepreke direktno u krvotok. Ovaj način transporta materija u organizmu obezbeđuje mnogo veću iskorištenost i asimilaciju. Ovaj način unosa vitamina C u liposomalnom obliku ima jače delovanje i bolju asimilaciju od intravenskog uzimanja istog. Ovo je tehnika koja se koristi u mnogim savremenim bolnicama i nekovencionalnim zdravstvenim centrima. Dimenzije lipozoma se uklapaju u prosečne dimenzije večinie C vitamina koje variraju od 100-400 nanometara.pravljenje minijaturnih kapsula ili lipozoma shodno njihovim nano dimenzijama je veoma kompleksna i zahteva posebnu tehnologiju. Lipozome pored unosa hranjljivih sastojaka i njihovog transporta I implementacije u organizmu se koriste takođe i za bolju apsorbciju I sve gore navedene funkcije kod raznih tipova lekova u medicine. Zahvaljujući iznenađujućim efektima  I prednostima koje su određene upotrebom lipozomalne thenologije, nekoliko dijetetskih kompanija koriste ove metode prilikom proizvodnje svojih dijetetskih suplemenata.

 

Dr. Merkola je proizvođač koji je u krugovima proizvođača suplemenata od 2001 godine. Dr. Josef Merkola je proizvođač koji u suštini ima tradiciju proizvodnje dijeteskih proizvoda duže od 100 godina I čiji proizvodi predstavljaju najsavršeniji skald kavliteta. Ovi proizvodi se koriste kao reper određivanja pojedinih suplemenata u SAD kao najbolji mogući. Dr. Merkola je obezbdeila najsavršeniji oblik vitamina C koji se 10 puta više apsorbuje, pa čak bolje od intravenskog transporta kao redovan dodatak ishrani.

 

Liposomalni vitamin C je najoptimalniji preparat uz pomoć koga ćete povećati unos ove hanjljive materije u vaš organizam. Liposomalni vitamin C osećate odmah i on deluje momentalno zbog upotrebe lipozomalne tehnologije prenosa. Ova tehnologija ne samo da poboljšava premošćavanje prepreke digestivnog sistema već I povećava procenat uspešnog transporta kroz krvni sistem do  ćelija koje koriste vitamin C. Kao rezultat toga liposomalni vitamin C ima dinamično dejstvo na organizam u poređenju sa klasičnim vitaminom C koji se nepravilno asimiluje I kog su potreben mnogo veće količine da se postigne ni približan efekat. Liposomalni vitamin C takođe utiče na izbegavanje crevnog stresa koji se postiže upotrebom kalsičnog vitamina C u obliku askorbinske kiseline ili natrijum askorbata. Ljudi koji boluju od raznih bolesti uključujući I maligne bolesti teže ka postizanju povećane kocentracije vitamina C u organizmu. Preporuka je da se koristi liposomalni vitamin C zbog ubrzanog delovanja I postizanja veoma optimalnih koncentracija vitamina C u organizmu bez neželjenih efekata sa veoma malim količinama.

 

Fosfolipidi koji se koriste prilikom izrade se zasnivaju na sojinom lecitinu, takođe I na emulatorima ulja suncokreta..Razlog korišćenja fosfolipida ili lecitina je taj što se uz pomoć ovih materija zaštiti sadržaj capsule u ovom slučaju vitamin C priliko transporta kroz organizam.

 

Sve supstance koje su uključene u ovaj preparat su anti GMO to takođe važi I za srednji lanac triglicerida koji pomažu da se poveća implementacija ovog preparata u cirkulaciju( bioroaspoloživost).

Ovaj preparat pomaže poboljšanju delovanja vašeg imunog sistema I njegovom otproru

Potrebno je konzumirati gas a vodom kako bi se prilikom razlaganja aktivirale liposome.

Delovanje preparata može da se oseti već posle 20 minuto od trenutka uzimanja.

Preporučuje se uzimanje od jedne do dve capsule dnevno sa vodom ili obrokom za starije I maksimalno jedna za mlađe uzraste.

Sadržaj: 60 kapsula od 1000 mg lipozomalnog vitamina C

Ocena 
2018-01-23

Vitamin C

Ovaj preparat, liposomalni vitamin c deluje mometalno. Osteio sam poboljšanje u roku od par sati kod gripe.

  Ocena 
  2017-12-10

  Odličan

  Ovaj oblik vitamina c deluje izuzetno na kompletan organizam, povećava energiju i daje veću količinu snage. Ko onkološki pacijent preporučujem ga svima. Nemam reči koliko je dobar. Liposomalni vitamin c je nešto najbolje što sam probala

   Ocena 
   2017-03-09

   Odličan preparat

   Već posle 10 minuta sam osetio promenu u smislu povećanja energije i bistrine u glavi. Izuzetno jak preparat koji mi je posle nekoliko dana pomogao da se osećam mnogo bolje i očistim organizam od toksina.

    Napišite vaš komentar !

    Napišite kritiku

    Liposomalni Vitamin C 1000mg

    Liposomalni Vitamin C 1000mg

    Liposomalni vitamin C je izum koji poboljšava njegovu asimilaciju u organizmu. Vitamin c u lipozomalnom obliku je umotan u membranu veoma sličnu ćelijskoj koja mu omogućava da prebrodi gastrointestinalne prepreke I direktno se transportuje u krv. Na ovaj način se postiže znatno veći procenat asimilacije koji u nekim slučajevima prelazi I deset puta veću uspešnost u odnosu na običan vitamin C.

    Related Products