viber.jpg +381 61 293 89 15             Engleski   Srpski  

 

Slatki pelin čaj 100g

Novi proizvod

Slatki pelin ili latkinski zvan Artemisia annua je biljka koja uspešno čisti organizama od svih stranih tela uključujući bakterije, viruse, parazite i maligne ćeliije.

Pakovanje 100g

1263 Proizvoda

EUR15.00sa PDV

  • 1 kilogram
  • 5 kilograma
  • 10 kilograma
  • 100 grama

Slatki pelin ( Artemisia Annua) pomaže imunom sistemu na taj način što uz pomoć nagomilanog gvožđa u stranim telima poput nekih veoma štetnih bakterija, parazita, virusa pa čak i malignih ćelija uništava iste.

Slatki pelin u sebi sadrži artemisinin njegovu aktvinu suspstancu koja u kontaktu sa gvožđem iz stranih tela oslobađa negativno naelektrisane atome kiseonika koji se nazivaju slobodni radikali. Slobodni radikali napadaju gore navedena strana tela uključujući kancerogene ćelije i uništavaju ih. 

Na ovaj nači slatki pelin pomaže imunom sistemu i povećava njegovu efikasnost uništavajući i delujući isključivo protiv stranih tela u organizmu. Ova kineska biljka je jedna od najvažnijih biljaka u kineskoj medicini. treba napomenuti da je ona od pamtiveka lek koji su koristili kineski carevi i vladari za lečenje mnogih teških bolesti.

Ova lekovita biljka je dostupna u obliku čaja.

NAČIN UPOTREBE:

Prokuvati 250 ml vode i u tu količinu dodati jednu supenu kašiku čaja. Šolju u koju se sipa čaj poklopiti i ostaviti da se ohladi 10 minuta.

Može se piti tri puta dnevno 2 sata pre obroka.

Related Products