viber.jpg +381 61 293 89 15             Engleski   Srpski  

 
Rasprodaja!

Modifikovani Citrus Pektin 750mg

MCT

Novi proizvod

29 Proizvoda

EUR40.00sa PDV

Osnovni oblik Cirtus pektina je imao izuzetno dugačka vlakna pa nije moga biti apsorbovan od strane ljudskog digestivnog trakta. Ova preparat je modifikovan i dobijena su prilagođena skraćena vlakna koje  ljudski organizam sad može da apsorbuje.

Više informacija o ovom preparatu pročitajte u članku Modifikovani Citrus Pektin blokira metastaze i rak

Njegova osnovna svojstva su čišćenje organizma od toksina i uticaj na normalnu cirkulaciju, poboljšanje imunog sistema i antikancerogena svojstva.

Modifikovani cirtus pektin zaustavlja i inhibira metastaze melanoma, kancera prostate , raka dojke i kancera debelog creva kao i mnogih drugih kancerogenih oboljenja. Ovaj preparat je prirodni blokator gactina 3 proteina koji veže kancerogene ćelije za tkivo. Bez vezivanja kancerogene ćelije lebde u organizmu i odumiru, ne uspevajući da se umnože.

Ovaj preparat utiče na zdravi razvoj ćelija u grudima, prostati, debelom crevu, jetri, pankreasu i u mnogim drugim organima. Dok se kod drugih preparata trebaju praviti individualni protokoli ovaj preparat podjednako dobro utiče na svakog delujući na mnoge procese na celularnom nivou.

Preporučena dnevna doza ovog preparata je 2 kapsule 30 minuta pre ili posle obroka.

Napišite kritiku

Modifikovani Citrus Pektin 750mg

Modifikovani Citrus Pektin 750mg

Related Products