viber.jpg +381 61 293 89 15               Engleski   Srpski            

 

Serapeptaza 90 kapsula

Novi proizvod

Serapeptaza je proteolitički enzim koji se dobija iz digestivnog trakta svilene bube i veoma je aktivna prilikom smanjivanja upala, čišćenja organizma od plakova i prilikom smanjivanja holesterola i triglicerida.

Pakovanje 90 kapsula

16 Proizvoda

EUR28.00sa PDV

Serpapeptaza ima umirujuće dejstvo na organizam i ovaj proteolitički enzim ima snagu ipobrufena iako nema nikakve sporedne efekte. Ovaj preparat se aktivno koristi u postoperativnim procesima smirivanja upala i priznat je kao takav u Nemačkoj i Japanu.

Serapeptaza sagoreva neživu materiju iz organizma i kao takva predstavlja veoma jak enzim. Može da se koristi za čišćenje krvnih sudova jer razlaže masne naslage u krvotoku a ujedno se može koristiti preventivno protiv srčano i moždanog udara. Kao takva snižava pritisak. 

Serapeptaza ima antikancerogena svojstva jer razlaže neke proteine koji se nalaze u protinskom omotaču nekih linija kancerogenih ćelija.

Upotreba

Uzimati od 1 do 3 kapsule dnevno između obroka.

Sastav
Doza: 1 kapsula
Doza u pakovanju: 90 
 Količina po kapsuli% Dnevna vrednost
Enzim serapeptaze (aktivnih jedinica)40,000 SPU
Ocena 
2017-12-10

Serapeptaza

prpearat Je odličan pomaže mi kod autoimune reakcije i smanjuje upalni proces. Posl3e nekoliko dana sam osetio promenu.

  Ocena 
  2017-11-29

  serapeptaze

  Za mene je serapeptaze epohalno otkrice u medicini. Kad bi ljudi znali koliko je efikasan i cudotvoran, brzo bi krenuli da ga koriste.
  Bolujem od opstruktivne bolesti pluca, primala sam 3 vrste lekova preko pumpica i bilo mi je sve gore. Kasalj nije moglo nista da mi zaustavi i pocela sam da gubim glas. Na svu srecu, moj pulmolog mi je savetovao uzimanje serapeptaze i posle par dana kasalj mi je potpuno nestao, glas se vratio u normalu, snaga mi se vratila.
  Sada serapeptaze pijem svako jutro na prazan stomak po 1 kapsulu od 80.000, sat vremena ne sme nista da se jede, osecam se preporodjeno. Cela moja familija konzumira ovaj enzim, sestri se potpuno regulisao pritisak (imala je 190/110), druga sestra je regulisala probavu, muz koleno.......Vec na startu se oseti benefit i svima bih ga preporucila.

   Ocena 
   2017-04-22

   Odlican preparat

   Obolela sam od hronicne opstrukcije pluca i sasvim slucajno sam saznala za "Serapeptaze". Preparat je delotvoran, cak bolji od standardnih lekova, Spirive, Oxisa. U apoteci, gde sam ga kupila, skrenuli su mi paznju, da ne smem da ga pijem jer koristim Sintrom, lek za razblazivanje krvi. Ja sam ga ipak pila, naravno kontrolisala sam odmah INR i sve je bilo u najboljem redu. Jedini mi je problem sto ne znam koliko dugo treba da ga pijem.
   Pila sam ga dva puta po 10 dana i tad mi je pomogao. Sada sam opet u problemu, kasljem i danju i nocu, stvara mi se sekret i sluz. Potreban mi je savet koliko dugo treba da pijem, za moj slucaj, preparat.
   Pozdrav

    Napišite vaš komentar !

    Napišite kritiku

    Serapeptaza 90 kapsula

    Serapeptaza 90 kapsula

    Serapeptaza je proteolitički enzim koji se dobija iz digestivnog trakta svilene bube i veoma je aktivna prilikom smanjivanja upala, čišćenja organizma od plakova i prilikom smanjivanja holesterola i triglicerida.

    Pakovanje 90 kapsula

    Related Products