viber.jpg +381 61 293 89 15             Engleski   Srpski  

 
Rasprodaja!

Serapeptaza 90 kapsula

Novi proizvod

10 Proizvoda

EUR25.00sa PDV

EUR28.00sa PDV

-EUR3.00

Serpapeptaza ima umirujuće dejstvo na organizam i ovaj proteolitički enzim ima snagu ipobrufena iako nema nikakve sporedne efekte. Ovaj preparat se aktivno koristi u postoperativnim procesima smirivanja upala i priznat je kao takav u Nemačkoj i Japanu.

Serapeptaza sagoreva neživu materiju iz organizma i kao takva predstavlja veoma jak enzim. Može da se koristi za čišćenje krvnih sudova jer razlaže masne naslage u krvotoku a ujedno se može koristiti preventivno protiv srčano i moždanog udara. Kao takva snižava pritisak. 

Serapeptaza ima antikancerogena svojstva jer razlaže neke proteine koji se nalaze u protinskom omotaču nekih linija kancerogenih ćelija.

Upotreba

Uzimati od 1 do 3 kapsule dnevno između obroka.

Sastav
Doza: 1 kapsula
Doza u pakovanju: 90 
 Količina po kapsuli% Dnevna vrednost
Enzim serapeptaze (aktivnih jedinica)40,000 SPU
Ocena 
2018-07-08

Dobar preparat

Odlična cena preparat pomaže

  Ocena 
  2017-12-10

  Serapeptaza

  prpearat Je odličan pomaže mi kod autoimune reakcije i smanjuje upalni proces. Posl3e nekoliko dana sam osetio promenu.

   Ocena 
   2017-11-29

   serapeptaze

   Za mene je serapeptaze epohalno otkrice u medicini. Kad bi ljudi znali koliko je efikasan i cudotvoran, brzo bi krenuli da ga koriste.
   Bolujem od opstruktivne bolesti pluca, primala sam 3 vrste lekova preko pumpica i bilo mi je sve gore. Kasalj nije moglo nista da mi zaustavi i pocela sam da gubim glas. Na svu srecu, moj pulmolog mi je savetovao uzimanje serapeptaze i posle par dana kasalj mi je potpuno nestao, glas se vratio u normalu, snaga mi se vratila.
   Sada serapeptaze pijem svako jutro na prazan stomak po 1 kapsulu od 80.000, sat vremena ne sme nista da se jede, osecam se preporodjeno. Cela moja familija konzumira ovaj enzim, sestri se potpuno regulisao pritisak (imala je 190/110), druga sestra je regulisala probavu, muz koleno.......Vec na startu se oseti benefit i svima bih ga preporucila.

    Ocena 
    2017-04-22

    Odlican preparat

    Obolela sam od hronicne opstrukcije pluca i sasvim slucajno sam saznala za "Serapeptaze". Preparat je delotvoran, cak bolji od standardnih lekova, Spirive, Oxisa. U apoteci, gde sam ga kupila, skrenuli su mi paznju, da ne smem da ga pijem jer koristim Sintrom, lek za razblazivanje krvi. Ja sam ga ipak pila, naravno kontrolisala sam odmah INR i sve je bilo u najboljem redu. Jedini mi je problem sto ne znam koliko dugo treba da ga pijem.
    Pila sam ga dva puta po 10 dana i tad mi je pomogao. Sada sam opet u problemu, kasljem i danju i nocu, stvara mi se sekret i sluz. Potreban mi je savet koliko dugo treba da pijem, za moj slucaj, preparat.
    Pozdrav

     Napišite vaš komentar !

     Napišite kritiku

     Serapeptaza 90 kapsula

     Serapeptaza 90 kapsula

     Related Products