Antiparazitni program dr. Hulda Clark za početnike

Antiparazitni program dr. Hulda Clark za početnike i ljude kojima je potrebno čišćenje organizma.

Paraziti mogu da učine veliku štetu u ljudskom organizmu, oslabe naš imuni sitem i izazovu mnoge bolesti. Iz tog razloga je potrebno pravovremeno eliminisati parazite iz našeg organizma. Eliminaciju svih parazita iz organizma je nemoguće ostvariti uz pomoć kliničkih lekova jer oni mogu da obuhvate samo nekoliko vrsta. Ovi lekovi imaju tedenciju ka propratnim efektima.

Iako mnoge biljke imaju anti-parazitska svojstva, doktorica Klark je otkrila da tri biljke u kombinaciji mogu da unište preko 100 vrsta parazita i to bez mnogo propratnih efekata i nus pojava u organizmu.

Crni orah juglans nigra

Ova biljka je vekovima korištena od strane Američkih Indijanaca kao anti-parazitno, anti-bakteriološko, anti-virusno i anti-gljivično  prirodno sredstvo sa aktivnim jedinjenjima juglonom,taninom i jodom. Tinktura od crnog oraha ubija odrasle parazite.

Slatki pelin aremisa annua

Ova biljka ubija parazite u fazi larve, povećava kiselost želudca i proizvodnju žuči.

Karanfilić eugenia caryophyllata

Ova biljka ima anti-parazitska, anti-gljivična, anti-virusna i anti-inflamatorna svojstva. Ona takođe otklanja bol. Kapsule i koncentrovani oblik ove bilke uništava jaja parazita iz organizma.

Ove biljke se moraju koristiti zajedno, ali kao odvojeni sastojci. Samo ako se koriste zajedno možemo se osloboditi od parazita. Ako ubijemo samo odrasle jedinke, sićušna jaja će se uskoro razviti u nove odrasle jedinke. Ako ubijemo samo jaja, milioni odraslih će ponovo težiti da se razmnožavaju i da stvore nove jedinke. Svi ovi preparati moraju da se koriste zajedno kao jedan tretman.

Umirući paraziti oslobađaju toksine kao što je amonijak. Ornithine i arginin su dve prirodne aminokiseline koje vrše detoksikaciju amonijaka u našem telu. Važno je uzimati ove dve aminokiseline zajedno sa anti-parazitskim programom. Ove dve aminokiseline takođe pomažu telu da se oslobodi viška azota, štite jetru od oštećenja koja izaziva upotreba nekih lekova i hemikalija i stimulišu regeneraciju jetre. Ova dva jedinjenja jačaju imuni sistem.

 

Potrebno za antiparazitni program:

Tintura crnog oraha ekstra snage

KHC-33010-5

Kapsule slatkog pelina 500 mg

ARG-51160-1

Kapsule karanfilčića 500 mg

KHC-10035-1

Arginin 500 mg

NOW-00031-5

Orhithine 500 mg

now-foods-l-ornithine-500-mg-120-capsules

Za nabavku kompletnog programa nam se javite na 0612938915

Tintura crnog oraha:

Nakon prve nedelje koja se vodi u tabeli Antiparazitni program dr. Hulda Clark za početnike sipajte 2 kašikice u šoljicu za kafu koja je do pola puna vode. Popijte je na prazan želudac pola sata pre obroka. Pijuckajte ovu dozu polako, nemojte odmah sve progutati. Ako vam je neugodan ukus dodajte malo soka vaše omiljene voćke. Pijuckate ovu mešavinu 15 minuta. Ovo uputstvo za način konzumiranja takođe važi i za prvu nedelju.

Pijuckajući ovu tečnost ubijate parazite u vašim crevima. Možete koristiti mlaku ili hladnu vodu, nikako toplu jer ona uništava neka jedinjenja u ovom rastvoru. Možete osetiti blagu mučninu prilikom konzumiranja ovog rastvora.

Godinu dana uzimajte po 2 kašikice jednom nedeljno. Ovaj tretman će ubiti sve parazite koje ste dobili iz vašeg okruženja. Posle određenog vremena će se smanjiti simptomi bolesti koja je uzrokovana parazitima.

Vaše okruženje prijatelji, rodbina trebaju da uzimaju po 30 kapi isto ovako svake druge nedelje da vas ne bi ponovo zarazili. Kod ljudi koji su oboleli od kancera ova činjenica je veoma bitna jer paraziti isključivo traže bolestan organ da bi se ubrzano razmnožavali.

Pitate se zašto treba da čekate toliko dugo da bi ste uzeli novu dozu? To je zbog osteljivosti stomaka, toksičnosti ili propratnih efekata.

Konzumiranje može da bude češće ako nemate nikakve propratne efekte od gore navedenih.

Antiparazitni program mogu da koriste zdravi ljudi.

Ovo je samo primer uzimanja najbolje se pridržavati uputstava datih u tabeli.

Kapsule slatkog pelina:

Najbolje je pridržavati se režima uzimanja koji je dat u tabeli a takođe kao i gore navedeno možete uzeti sve odjednom ako vam zdravstevno stanje omogućava.

Karanfilčić

Karanfilčić iz prodavnice u raznim stanjima ne radi jer je izgubio svoju antiparazitsku vrednost. Najbolji je onaj iz kapsula koji ima pun potencijal. Uzimati ga prema tabeli.

Ornithine

Uzimajte 2 ornithina prve večeri, 4 druge večeri, 6 treće večeri pre spavanja. Posle toga uzimajte po 4 ili 6 kapsula dokle god ne počnete da spavate normalo. Prekinite uzimanje ove aminokiseline posle određenog vremena da vidite dali možete da zaspete normalno.

Arginin

Uzimanjem ornitina pred spavane možete sakupiti toliko energije da vam nije potrebno uzimanje arginina ujutro. Ali ako prestanete piti kafu što je preporučljivo uzmite jednu kapsulu aginina kad ustanete i jednu pre ručka. Ne postoje nikave nus pojave ako uzimate neke lekove i koristite ovu terapiju

Program za čišćenje organizma od parazita na bazi pelina prodaja

Anti parazitni program za čišćenje organizma kojise sastoji od 5 bočica renomirane kompanije Kroeger Herb. Program za čišćenjhe organizma za zdrave i bolesne ljude koji pomaže imunom sistemu da ojača

 

 

Tabela za antiparazitni program

 

Tintura crnog oraha Slatki pelin doza 500 mg po kapsuli Karafilčić 500 mg po kapsuli
DAN 1 dnevno pre obroka ½ šoljice voda 1 dnevno na prazan stomak broj kapsula Kapsule 3 puta dnevno
1 1 kap 1 1,1,1
2 2 kapi 1 2,2,2
3 3 kapi 2 3,3,3
4 4 kapi 2 3,3,3
5 5 kapi 3 3,3,3
6 2 kašikice 3 3,3,3
7 Posle toga samo jednom nedeljno 4 3,3,3
8 4 3,3,3
9 5 3,3,3
10 5 3,3,3
11 6 3
12 6 Onda samo jednom nedeljno po 3
13 2 kašikice 7
14 7
15 7
16 7
17 Posle samo 7 jednom nedeljno
18 3

 

 

Naziv
datum pregleda
Naziv predmeta
Antiparazitni program se pokazao odlično kod karcinoma pluća
Ocena
51star1star1star1star1star
Facebook komentari