HPV infekcija

Biljka koja leči HPV virus

Suprotno dosadašnjem verovanju da je HPV neizbežna infekcija protiv koje imamo jedinu odbranu vakcinacinu dokazano je da organizam sa svojim imunim sistemom podržan od strane nekih drevnih biljaka može da se odupre ovoj bolesti.

Istraživanje i lečenje HPV virusa

Revolucionarno istraživanje na humani papiloma virusu sa lokalnom primenom kurkumina otkriva da vakcinacija i oprez nisu jedina preventiva a i lek za HPV infekciju. Naučnici veruju da je pronađeno rešenje ovog problema i efikasana i bezbedna terapijska intervencija sa uništavanje HPV sa grlića materice. Štaviše studija je potvrdila da se HPV infekcija smanjuje za 73,3% na grupi pacijenata koji su podvrgnuti ovom metodu lečenja u roku od 37 dana.
Istraživači su procenjivali efikasnost dva tipa biljnih intervencija u eliminisanju HPV infekcije sa grlića materice kod žena za koje je utvrđeno da imaju ovu infekciju putem papa testa i HPV DNK testova, ali čije stanje nije još uvek napredovalo do visokog stadijuma ovog oboljenja (stadijum koji predhodi pojavi kancera).
U prvo tipu intervencije je korišćena poliherbalna vaginalna krema koja sadrži ekstrakte kurkumina, Sapindus saponaria biljke i njenih plodova, alme i aloa vere poznate pod nazivom BASANT. Druga intervencija je bila sa kurkumin vaginalnima kapsulama. Druge dve dve placebo grupe su dobile vaginalnu placebo kremu i vaginalnu placebo kapsulu.
Svim subjektima a bilo ih je 287 je naloženo da jednom dnevno koriste jednu od zadatih formulacija 30 dana uzastopno osim dana kad su imale menstruaciju.Sedam dana nakon poslednjeg tretmana je izvršen HPV test.

Basant Krema

Stopa čišćenja od HPV virusa BASANT kremom je bila 87,7%,placebo grupe kremom i kapsulama 73,3% i kurkuminom 81,3% dakle u slučaju sa kurkuminom i BASTANT kremom razlika nije bila statistički značajna.
Vaginalna iritacija i svrab, su uglavnom bile umerene tipa i bile su znatno izraženije nakon primene BASANT kreme. Ozbiljni neželjeni efekti nisu konstantovani ni kod jedne od ova tri metoda.
Iako su grupe lečene herbalnim putem pokazale bolje rezultate čišćenja od HPV virusa, takođe posmatrana placebo grupa je dokazala sa 73,3% da većina HPV infekcija može da se očisti iz tela kao rezultat delovanja imunog sistema.

HPV infekcija

artemisol vaginatelete
Artemisol vaginals for HPV virus

Sa obzirom da je široko rasprostranjeno uverenje da HPV infekcija može jedino da se izkoreni vakcinacijom, kroz ovu studiju može da nas ohrabri moć ljudskog tela koje uz pomoć prirodnih biljnih sastojaka može da se izbori protiv ovog virusa. Kurkumin anti kancerogeni agens i kurkuma poliferol pored toga što uništava preko 100 tipova ćelija raka u ovom slučajuje dokazano da takođe uništava i HPV virus.Kukurma je dokazani borac protiv raka grlića materice.
Posmatrajući naučni rad ovog tima doktora napravili smo naš preparat koji je pojačan još nekim dodatnim jedinjenjima poput artemisinina i širokim spektrom eteričnih ulja. Više o ovom preparatu možete pročitati u narednom članku pod nazivom Tretman za HPV virus i rak grlića materice.

Anti HPV preparat

HPV lečenje

hpv virus čišćenje organizma
HPV infekcija

Kordiceps za imuni sistem

HPV infekcija

Kurkumin anti HPV

slatki pelin

Slatki pelin protiv virusa

Ako želite da dobijete kompletne instukcije za lečenje HPV virusa prirodnim putem kontaktirajte našeg nutricionistu Mika Lomberta i popunite sva polja u predstojećoj formi. Napomena pravljenje programa za lečenje HPV virusa sadži nutricionistički protokol, vitaminske i mineralne komplekse, enzimski protokol, recept za vaginelete, recept za kremu kod muškaraca, lokalni tretman i tretman celog organizma uključujući i plan ishrane, uputstva za uklanjanje kondiloma.
Za lakše slučajeve sa manje sojeva viruse i bez ozbiljnih promena organizam čistimo od virusa između 1 i 3 meseca za teže slučajeve vreme nije tačno određeno.
Popunite kontakt formu u celosti da bi smo mogli imati uvid u kompleksnost problema.
Što se pre javite nama će biti lakše da Vam pomognemo!

    Share

    author

    Miko Lamberto

    Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

    Similar Posts

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *