koloidno srebro

Koloidno srebro – MSM protokol za kancer

11 minutes, 13 seconds Read

Koloidno srebro / MSM protokol će pomoći u čišćenju mlečne kiseline iz krvotoka, a to će pomoći u rešavanju bolova od karcinoma (i vrlo je dobar u tome), ali je primarni fokus na vraćanju kancerogenih ćelija u normalne ćelije.

Za one koji primaju hemoterapiju, ovaj protokol se može koristiti sa hemoterapijom, jer će MSM pomoći hemoterapiji da cilja ćelije karcinoma i hemoterapiju učini efikasnijom.

Međutim, NE treba da se koristi kao primarni protokol za pacijente sa uznapredovalim kancerom. Ako ste pacijent sa uznapredovalim kancerom koji je imao mnogo hemoterapije, zračenja ili operacije ili imate potencijalno ekstremno invazivni rak, koristite ga kao dopunski protokol .

Sigurnosna napomena 1:

Nemojte uzimati organski sumpor ako uzimate visoke doze aspirina ili bilo koje vrste razređivača u krvi (antikoagulansi).

Sigurnosna napomena 2:

Ovaj protokol je u sinergiji sa hemoterapijom i čini je efikasnijom i manje štetnom. Međutim, ako ste na bilo kojoj drugoj vrsti lekova koji se dobijaju na recept, NE koristite organski sumpor sve dok ne razgovarate sa svojim farmaceutom i lekarom o upotrebi visokih doza organskog sumpora (dve ili tri supene kašike kristala dnevno) uz lekove na recept. To je ono za šta su farmaceuti plaćeni da rade.

Sigurnosna napomena 3:

Nemojte piti vodu iz česme u okviru ovog protokola, jer voda iz vodovoda sadrži hlor koji može neutralisati MSM. Koristite slavinu za toplu vodu ako ćete da pijete vodu iz česme ili ako želite da koristite hladnu vodu, vodite računa da odstoji najmanje sat vremena pre upotrebe.

MSM / koloidno srebro (CS) protokol za rak

Ovaj metilsulfonilmetan  (MSM)/koloidno srebro (CS) protokol je izuzetno siguran i jednostavan za korišćenje. On ne uzrokuje bilo kakav miris tela, ali može izazvati blago neprijatan zadah. Međutim, jedan sat nakon uzimanja MSM-a osoba može uzeti bombonicu sa ukusom mente,  ako želi.

Dizajn ovog protokola zasnovan je na visoko efikasnim tretmanima karcinoma i vremenom (uz povratne informacije od strane pacijenta), ovaj protokol će postati značajno efikasan protokol lečenja karcinoma. U mnogim slučajevima, ovaj protokol će se preporučiti za lečenje bolova nastalih usled raka. Iako se nadamo da će ovaj protokol biti vrhunski protokol za lečenje bolova od karcinoma, takođe se nadamo da će biti jedan od glavnih tretmana karcinoma.

Šta uzrokuje rak?

kancerogene ćelije

Ovaj protokol je osmišljen da povrati ćelije karcinoma u normalne ćelije. Kako bi razumeli kako ovaj protokol to radi, neophodno je razumeti šta tačno uzrokuje rak i kako kancerogena ćelija može ponovo postati normalna ćelija.

O MSM / koloidno srebro (CS) protokolu

MSM / CS protokol za rak obuhvata dve supstance:

  • MSM (metil-sulfonil metan)
  • Koloidno srebro (korišćenjem srebra napravljenog sa CollGen2 generatorom srebra)

Iako su oba predmeta antimikrobna, upravo je kombinacija dve stvari ta koja je dizajnirana da ubije mikrobe unutar ćelija raka. MSM će „otvoriti“ ulaze ćelija raka i CS će ući u ćelije raka kako bi,  s puno nade,  ubio sve mikrobe unutar ćelija karcinoma.

Kada su mikrobi unutar ćelije raka mrtvi, ćelija će uskoro moći da obnovi svoj normalan metabolizam i vratiće se u normalnu ćeliju. Zbog toga što se mikrobi koji uzrokuju rak nalaze unutar ćelija karcinoma, jednostavno preplavljivanje tela antimikrobnim supstancama NEĆE izlečiti kancer.

Pored toga, visoke doze MSM-a u ovom protokolu će pomoći u čišćenju mlečne kiseline iz krvotoka i mikroba iz krvotoka, što će, s druge strane, ponovo izgraditi imunološki sistem.

Napomena: Da bi CollGen2 bio koloidno srebro, potrebna je destilovana ili demineralizovana voda.

Među preduzećima koja prave odgovarajuću destilovanu vodu za ovaj uređaj jesu Rite Aid Crystal Lakes Distilled Water, Jewel Osco Distilled Water, Kroger Distilled Water, Meyers Distilled Water i Culligan. Možda postoje i neki drugi. Uređaj neće raditi ako je sadržaj minerala veći od 10 čestica u milion.

Filteri za demineralizaciju vode su veoma jeftini i koriste ih oni koji imaju akvarijume sa tropskim ribama. Na primer, pogledajte „SpectraPure / MaxPure“ uređaje (najmanja verzija)

Da bi se napravila ova vrsta srebra potrebno je koristiti destilovanu vodu ili demineralizovanu vodu, kao što je gore pomenuto.

MSM (metil-sulfonil metan)

msm koloidno srebro protokol

MSM sadrži iste molekularne komponente DMSO, međutim, MSM sadrži dodatni atom kiseonika. Postoji snažno uverenje da je MSM jednako efikasan kada je reč o prodiranju koloidnog srebra unutar ćelija raka kao što je DMSO. Međutim, MSM nema nikakve neželjene efekte DMSO-a u smislu neprijatnog mirisa.

Zapravo nije poznato da li je DMSO taj ili MSM ili su zapravo oba molekula ti koji otvaraju vrata ćelija raka. Dok DMSO cilja na ćelije raka i otvara vrata ćelija karcinoma, pošto se deo DMSO-a pretvara u MSM, zapravo može biti da je MSM taj koji otvara vrata. Ili, zbog toga što oba ova molekula sadrže istu ključnu sumpor i metil grupu, može se desiti da i DMSO i MSM otvaraju vrata kancerogenih ćelija.

I DMSO i MSM su neverovatno bezbedni. Razlog zbog kojih je MSM odabran za ovaj protokol je zato što ne dovodi do toga da telo poprimi miris sumpora. Koliko su bezbedne ove supstance? Postoje ljudi koji su uzimali 18 supenih kašika DMSO u jednom danu (u periodu dužem od 12 sati).

MSM je jednako siguran kao i DMSO i trebalo bi da se uzme nekoliko supenih kašika „MSM vode“ (što je zapravo ono što se koristi u ovom protokolu) da bi se izjednačila jedna supena kašika DMSO.

MSM može teško pasti na stomak ako se uzima oralno. Zbog toga se doziranje MSM-a često započinje malim dozama koje se postepeno povećavaju („build-up“).

Kako napraviti „MSM vodu“

Jedna kafena kašika čistog MSM praha ili kristala sadrži 4 grama MSM. To znači da jedna supena kašika MSM praha ili kristala sadrži 12 grama MSM.

Preporučujemo vam da napravite jednu dozu „MSM vode“ u staklenom dozatoru. Najbolje bi bilo da bude 180 grama MSM u dozatoru.

Prema tome, stavite 12 do 15 supenih kašika MSM praha ili kristala u dozator (približno 3.8 litara) napunjen prečišćenom vodom. Na ovaj način ćete dobiti dozator „MSM vode“ sa ukupno 180 grama MSM-a.

Kada to napravite, moraćete da protresete dozator nekoliko puta u toku 15 minuta, sve dok se kristali ne rastope i postanu nevidljivi. (Napomena: neke vrste MSM rastvaraju se za nekoliko minuta, a drugima je potrebno i 30 minuta da se rastvore).

Posle približno 15 minuta MSM će preći u tečno stanje, što znači da je potpuno rastvoren te da nijedna MSM čestica neće biti vidljiva na dnu. Čuvati na tamnom, hladnom mestu kada se ne koristi.

Držite dozator dalje od dece ili ga označite tako da deca znaju da ne piju bez nadzora. Ne postoji opasnost da će se razboleti već mogu povratiti ako uzmu preveliku količinu.

Jedan dozator (3.8L) sadrži približno 3.6 kilograma, što znači da u jednom dozatoru ima 256 supenih kašika. To znači da u jednoj supenoj kašici MSM vode ima 0.7 grama (180/256).

Osoba može u ovaj dozator da stavi 30 ili 40 kapljica „Cell Food“ (mineralni dodatak) kao način da dobije neke minerale u tragovima u telu. Ovo se preporučuje ali nije neophodno.

Osoba ne može početi sa visokim dozama MSM vode jer im stomak neće biti naviknut da to da je piju. Prema tome, uputstva za upotrebu MSM vode su nešto komplikovanija nego što se to može očekivati.

Koloidno srebro

koloidno srebro

Dok MSM i mala količina DMSO-a pretvorena u njega, ubija neke mikrobe, glavna supstanca koja ubija mikrobe, upravo je koloidno srebro. Koloidno srebro (CS) se u alternativnoj medicini koristi već nekoliko decenija. Sve dok je profesionalno napravljen (ili ga proizvodi prodavac sa reputacijom ili je napravljen pomoću opreme od strane uglednog proizvođača), protokol je savršeno bezbedan.

U ovom trenutku ćemo govoriti o pravljenju sopstvenog jonskog koloidnog srebra (koje zapravo prodire kroz krvno-moždanu barijeru) koristeći CollGen2 generator srebra koji je prisutan više od jedne decenije i koji je pokazao izvanredne rezultate.

Vrhunski komercijalni brendovi koloidnog srebra

Od posebnog interesa za ICRF je srebrni proizvod pod nazivom „Tetra Silver Tetroxide“. Ovaj srebrni proizvod može imati veliki potencijal za suočavanje sa pandemijama, ali možda neće moći da se proizvodi u velikim količinama.

Postoje i druge metode za napad na ove smrtonosne mikrobe, kao što je vitamin C

UPOZORENJE:  Doze za koloidno srebro variraju u zavisnosti od proizvođača. Morate koristiti dozu koju preporučuje dobavljač od kojeg kupujete koloidno srebro.

Smernice protokola

Doziranje MSM vode (i „build-up“)

Osoba treba da započne jednom kafenom kašikom MSM vode radi testiranja na alergije. Dva sata kasnije trebalo bi da uzmete jednu supenu kašiku MSM vode za testiranje na alergije.

Dva sata kasnije možete započeti „build-up“.

  1. dan Build-Upa (doze samo za CollGen2 srebro):
  • Uzmite jednu supenu kašiku MSM vode (0.7 grama MSM-a).
  • U ovom trenutku proverite da li vam se javlja mučnina ili osip uzrokovan MSM vodom. Uzmite i jednu kafenu kašiku vode sa koloidnim srebrom,
  • Tri sata kasnije uzmite dve supene kašike MSM vode (1.4 grama MSM-a) plus jednu kafenu kašiku vode sa koloidnim srebrom,
  • Tri sata kasnije uzmite tri supene kašike MSM vode (2.1 gram MSM-a) plus jednu kafenu kašiku vode sa koloidnim srebrom.

To je sve za 1. dan (uzeli ste 4.2 grama MSM-a prvog dana). Prvi dan je postigao dve namene. Prvo, trebalo bi da se vaš stomak navikne na uzimanje MSM-a. Drugo, i isto toliko važno, trebalo bi se izbegne prekomerna Herxheimerova reakcija. Herxheimerova reakcija, iako je bezopasna, može učiniti osobu veoma bolesnom, može da uplaši osobu i da je odvrati od uzimanja MSM-a. Do nje dolazi usled masovnog umiranja mikroba u krvotoku. Kada mikrobi umru, oni oslobađaju toksine. Ako u krvi ima previše toksina, može se učiniti da je osoba bolesna i/ili da dovede do kognitivne disfunkcije i slabog rasuđivanja.

Takođe, imajte na umu da osoba mora da pije puno prečišćene vode ili „ozonirane“ ili „jonizovane“ ili destilovane vode svakog dana.

2 dan Build-upa:

  • Uzmite dve supene kašike MSM vode (1.4 grama MSM-a) plus jednu supenu kašiku vode sa koloidnim srebrom,
  • Tri sata kasnije uzmite četiri supene kašike MSM vode (2.8 grama MSM-a) plus jednu supenu kašiku vode sa koloidnim srebrom,
  • Tri sata kasnije uzmite šest supenih kašika MSM vode (4.2 grama MSM-a) plus jednu supenu kašiku vode sa koloidnim srebrom.

3 dan Build-upa:

  • Uzmite četiri supene kašike MSM vode (2.8 grama MSM-a) plus tri supene kašike vode sa koloidnim srebrom,
  • Tri sata kasnije uzmite 8 supenih kašika MSM vode (5.6 grama MSM-a) plus tri supene kašike vode sa koloidnim srebrom,
  • Tri sata kasnije uzmite 12 supenih kašika MSM vode (8.4 grama MSM-a) plus tri supene kašike vode sa koloidnim srebrom.

4 dan Build-upa:

  • Uzmite 10 supenih kašika MSM vode (7 grama MSM-a) plus šest supenih kašika vode sa koloidnim srebrom,
  • Tri sata kasnije uzmite 2 supene kašike MSM vode (8.4 grama MSM-a) plus 6 supenih kašika vode sa koloidnim srebrom,
  • Tri sata kasnije uzmite 16 supenih kašika MSM vode (11.2 grama MSM-a) plus šest supenih kašika vode sa koloidnim srebrom.

5 dan i nakon toga (tj. tekuća doza) (ČETIRI doziranja dnevno):

  • Uzmite osam supenih kašika MSM vode (5.6 grama MSM-a) plus 236 ml vode sa koloidnim srebrom,
  • Dva ili tri sata kasnije uzmite 2 supene kašike MSM vode (8.4 grama MSM-a) plus 236 ml vode sa koloidnim srebrom,
  • Dva ili tri sata kasnije uzmite 16 supenih kašika MSM vode (11.2 grama MSM-a) plus 236 ml vode sa koloidnim srebrom,
  • Dva ili tri sata kasnije uzmite 2 supene kašike MSM vode (15.4 grama MSM-a) plus 236 ml vode sa koloidnim srebrom.

„Režim ishrane obolelih od raka“ za ovaj protokol

uljno proteinska ishrana ishrana

„Režim ishrane obolelih od raka“ jeste lista stvari koje ne biste trebali jesti ili piti tokom ovog protokola. Pošto pokušavate da ubijete mikrobe, nije dobro jesti ili piti stvari koje hrane mikrobe.

Treba izbegavati sve mlečne proizvode i što je moguće više proizvoda od šećera. Zapravo, svaka kisela hrana može hraniti mikrobe. Pogledajte ovaj članak za više informacija o režimu ishrane obolelih od raka:  Dijeta za ljude obolele od kancera

Bakterije MDM-1 ili Bakterije NDM-1

Bakterije MDM-1 (MDM1) i NDM-1 (NDM1) su otporne na lekove. Međutim, postoji velika verovatnoća da nisu otporne na tretmane Majke Prirode, a posebno koloidnog srebra.

Tehničko ime za ovu bolest je New Delhi Metallo-beta-lactamase-1 enzyme (NDM-1) or New Delhi Metallo-beta-lactamase-1 enzyme (MDM-1).

Koristeći gore pomenute doze koloidnog srebra, s tim da osoba ukupne mase 90 kg koristi dnevnu dozu koloidnog srebra koja iznosi 0.94 litre izrađenog pomoću CollGen2 generatora dok osoba manje ukupne mase koristi proporcionalno manju dozu, sigurni smo da će ovo koloidno srebro izlečiti MDM-1 / NDM-1 ili bilo koje druge bakterije.

Sa druge strane, ako bakterija živi u oblasti tela izvan krvotoka, ono je u stanju da je drži pod kontrolom.

Ako neko pronađe određeni brend koloidnog srebra za koji je dokazano da može da izleči MDM-1 ili NDM-1, molimo vas da nas obavestite. Međutim, pošto je ovo veoma retka bolest (do sada), malo je verovatno da je neko koristio koloidno srebro za ove bakterije.

Potreban vam je program za više energije kontaktirajte nas

    Share

    author

    Miko Lamberto

    Ja sam nutricionista sa 10 godina iskustva, neke od svojih zapažanja sam preneo u naš blog. Za najnovije vesti i informacije o prirodi i pridonom lečenju nas pratite.

    Similar Posts