Tretman za HPV virus i rak grlića materice

Jedinjenja artemisinina su pokazala zapanjujuće rezultate prilikom lečenja proliferativnih poremećaja grlića materice ( kao što je rak grlića materice i cervikalna dispanzija) i prilikom tretiranja virusnih infekcija koje su u mnogo slučajeva uzročnik nastanka kancerogenih oboljenja.

U ovom tekstu ću vas upoznati sa preparatom koji predstavlja jedan od poslednjih pronalazaka za lečenje virusnih infekcija i tumora indukovanih onkogenim virusima. Ovaj preparat na bazi artemisinina ubija i inhibira karcinom skvamozne ćelije.

Uprkos pronalasku Papanikolau brisa, rak grlića materice predtstavlja značajan zdravstveni problem na globalnom nivou. Širom sveta, 250000 žena godišnje umre od ovog tipa raka. Cervikalna displanzija je premaligna i prekancerozna promena cervikalnih ćelija koja može napredovati u rak grlićamaterice bez potrebnog tretmana.

Glavni faktor rizika za rak grlića materice je infekcija humanim papiloma virusom ili skraćeno HPV. Papiloma virus infekcije su odgovorne za 99% slučajeva raka grlića materica ka i kod većine anorektalnih karcinoma.

Papiloma virus takođe izaziva i mnoge benigne tumor, uključujući i kondilome ti pradavica na rukama i nogama. On takođe izaziva papilome grkljana kod dece i odraslih. Trenutno ne postoji farmaceutska terapija dostupna za lečenje humanog papiloma virusa, infekcija i indukovanih tumora.

Klinička istraživanja su pokazala da se u neku ruku dobro pokazala interferon injekcija lai odmah posle obustavljanja terapije interferonom stanje pacijenta se vratilo na staro i primećen povrćaj i povećana koncentracija HPV virusa.

Ovaj preparat koji se zasniva na bazi vagineleta koje svoji sadržajem uništavaju sve viruse, bakterije i gljivice i pomažu prilikom povećavanja pH vrednosti tkiva. Ovaj preparat ima veoma značajan uticaj na već nastale kako maligne tako i benigne promene. Ovaj preparat leči i HPV, humani T- limfocit virus, virus herpesa, citomegalovirus, virus hepatitisa, virus humane imunodeficijencije ili HIV, adnovirus i virus gripa a takođe leči cervikalne poremećaje vezane za ove virusne infekcije kao što su rak grlića materice i cervikalnu displaziju. Putem artemisinina koji je prisutan u preparatu i drugih derivata srodnih artemisininu Artemisol vaginelete smanjuju koncentraciju svih gore navedenih oblika virusa a njegovo dejstvo se posebno fokusira na inhibiciju rasta i selektivno ubijanje kancerogenih ćelija kako kod predmalignih i malignih oblika.

Sam preparat je formiran iz nekoliko različitih jedinjenja u koja su uključeni artemisinin i ulja biljke slatkog pelina kao antikancerogeni preparati, eterična ulja za regeneraciju tkiva i čišćenje tkiva od virusa i neki veoma lekoviti antivirusni preparati poput extrakta kurkume i neki drugi preparati koji imaju izrazito antikancerogeno i antivirusno svojstvo a takođe i neki aktivatori. Ovim putem se sva jedinjenja koja imaju antivirusno i antikancerogeno svojstvo direktno apsorbuju u okolno tkivo i direktno u kancerogene i tumorske ćelije.

Ovaj preparat predstavlja lokalni tretman koji je daleko bolji od oralne upotrebe u slučajevima karcinoma jajnika ili karcinoma grlića materice i prisustva HPV, HIV-a, hepatitisa i gore navedenih tipova virusa. Oralna upotreba artemisinina se preporučuje kod drugih oboljenja poput kancera jetre, jer je u tom slučaju veća apsorbcija artemisinina u krvi.

Preparat se zasniva na činjenici koja je potkrebljena kliničkim ispitivanjima u kojima je dokazano da artemisinin egfektivno uništava i inhibira rast ćelija koje su mutirale usled delovanja humanog papiloma virusa, herpesa, hepatitisa, HIV, adenovirusa HTLV-1 virusa i SV40 virusa. U kliničkim istraživanjima je dokazano da artemisinin uništava ćelije grlića materice ali ne i normalne, zdrave ćelije. Ovaj preparat Artemisol vaginelete uspešno tretira virusne infekcije i stanja koja su nastala usled virusnih infekcija.

Artemisinin upotrebljen u slučaju ovog preparata je u obliku dihidro-artemisinin zbog povećane rastvorljivosti i apsorbcije samog preparata i sadrži prirodne sastojke koji se tope pri temperaturi od 37 c eulizusa i većoj temperaturi.

Artemisol vaginelete mogu da se koriste takođe zajedno sa oralnim preparatom Super artemisininom ili nekim drugim preparatom artemisinina zbog bezbednosti same koncentracije artemisinina čija je količina u kliničkim ispitivanjima dokazana da može da dostigne i do 70mg/kg telesne mase.

U drugoj studiji vezanoj za upotrebu kurkume o kojoj smo već pisali u članku Biljka koja leči HPV virus se navodi da se uticajem kurkume na HPV virus putem vagineleta u roku od 37 dana njegovo prisutvo smanjuje za 73,3% kod osoba koje su tretirane ovim metodom. Takođe treba navesti da u našem Artemisolu su dodati sastojci aloe koja je pokazala izuzetne rezulatate prilikom regeneracije oštećenog tkiva.

Ovim specifičnim metodom tretiranja promena grlića materice i raznih specifičnih tipova malignih i benignih tumora koji nastaju usled prisustva raznih virusnih oboljenja o kojima smo pričali u ovom tekstu uspešno se u mnogim slučajevima smanjila koncentracija navedenih virusa, uklonile promene i primećeno je povlačenje oboljenja i i smanjenje upala i infekcija.

artemisol vagineleta

Eucalyptus polybractea cryptone ulje prodaja 10 ml

Eucalyptus polybractea cryptone ulje Blue Mellee ima izuzetna antivirusna svojstva tradicionalni preparat leči HPV virus i HPV virusne infekcije.

Facebook komentari