viber.jpg +381 61 293 89 15             Engleski   Srpski  

 

Jod u kapima prodaja 59ml

Novi proizvod

43 Proizvoda

EUR15.00sa PDV

Jod je hemijski element . Telu je potreban jod ali ga ono ne može napraviti samo od sebe. Oređene količine joda mogu da se dobiju iz ishrane ali kod oboljenja se preporučuje unošenje joda u kapima.

Tiroidnoj žlezdi je potreban jod da bi proizvodila hormone. Ako nema dovoljno joda u organizmu tiroidna žlezda će raditi teže. Jod u kapima pomaže itroidnoj žlezdi da na što bolji nači obavlja svoju funkciju.

Nedostatak joda takođe može dovesti do drugih veoma problematičnih situacija poput zustavljanja ovulacije kod žena. Nedostatak joda takođe može da dovede do autoimune bolesti tiroidne žlezde što nakraju može da se što može da se iskomplikuje nastankom kancera.

Naučnici takođe tvrde da nedostatkom joda rizikujemo da dobijemo i kancer prostate i kancer dojke.

Nedostatak joda za vreme trudnoće je veoma opasan kako za majku tako i za bebu. nedostatk joda može dovesti do visokog krvnog pritiska za majku i mentalnog poremećaja za bebu.Jod igra veoma značajnu ulogu u razvoju centralnog nervnog sistema.

jod se takođe koristi za tretiranje bolesti kože, probleme sa gljivicama, bolesti očiju, dijabetesa, srčanih bolesti.

Jo takođe ima izuzetno anti bakterijsko svojstvo a ujedno veoma dobro uništava gljivice,

Jod je mineral koji je potreban za neometano funkcionisanje našeg organizma a takođe i štitne žlezde. Nedostatak joda dovodi do smanjenog lučenja hormona tiroidne žlezde. Najbolji pokazatelj nedostatka joda je povećana tiroidna žlezda. 

Više informacija o bolestima tiroidne žlezde i upotrebi drugih suplemenata u njenom tretiranju možete pronaći u članku 6 načina da izlečite vašu tiroidnu žlezdu prirodnim putem

Ovaj preparat može da pomogne prilikom iskašljavanja sekreta iz disajnih puteva i grla.

Jod takođe pomaže kod oboljenja poput tumora dojke i promena na dojkama.

Upotreba:

Uzimajte 3 kapi u čaši vode sa obrokom.

Sadržaj
Doza: 3 kapi
Doza u pakovanju: 320
količina po dozi%Dnevna vrednost
Jod (Kalijum jodid)150 mcg100%

Napišite kritiku

Jod u kapima prodaja 59ml

Jod u kapima prodaja 59ml

Related Products