viber.jpg +381 61 293 89 15               Engleski   Srpski            

 
Rasprodaja!

Koloidni minerali 118 ml

km118

Novi proizvod

Koloidni minerali su poznati mineralni dodatak. To je bogat izvor svih minerala koji su potrebni našem telu u dovoljnoj količini da može da obavlja normalno sve telesne funkcije. Koloidni minerali pružaju sve potrebne minerale koji su neophodni za normalan rast i razvoj organizma.

118 ml

39 Proizvoda

EUR15.00sa PDV

Ovaj proizvod sadrži 72 mikroelementa koji su prisutni u savršenoj proporciji u obliku koloida i jonskih elektrolita. Ovi minerali su neophodni organimu za održavanje različitih funkcija u telu. Suplementacija organizma ovim mineralima je neophodna jer u većini slučajeva naša ishrana sadrži dosta nedostataka i zbog toga je na ovaj način treba dopuniti radi normalne funkcionalnosti kompletnog organizma. Čak i samo zemljište je lišeno svih esencijalnih minerala. Koloidni Life mikroelementi predstavljaju savršeno rešenje za nedostatak minerala.

 

Koloidni minerali za tretman kancera

Koloidni mikroelementi su darogoceni za zdravlje.  Oni nude mnogo zdravstevnih pogodnosti.  Jedna od naistaknutijih prednosti koloidnih minerala je njihova sposobnost da se bore sa različitim vrstama kancera. Ove koloidne komponente uz pomoć sposobnosti da menjaju ph vrednost kancerogenih ćelija mogu da utiču na različite vrste kancerogenih oboljenja. Minerali koji su uključeni u koloidni spektar su alkalne prirode. Ulazak ovih minerala u ćelije izaziva da Ph vrednost ide na gore pretvarajući kancerogene ćelije iz kisele atmosfere u alkalnu. Ćelije kancera se ne razvijaju u alkalnom okruženju sa visokom Ph vrednošću, njihov rast je inhibiran na ovaj način. Ovi minerali na ovaj način direktno utiču na ćelije raka i suzbijaju njihov rast. Da bismo razumeli kako Ph vrednost inhibira ćelija raka, moramo prvo razumeti mehanizam opstanka ćelije raka.

 

Kad god potražnja tela za kiseonikom i hranjljivim materijama bude manja od snabdevanja, kao u slučaju teškog vežbanja, ćelije se prebacuju sa aerobnog u anaerobni stadijum. Jedna od nus pojava anaerobnog stanja i respiracije je mlečna kiselina koja se akumulira u telu i dovodi do stanja zvanog laktatna acidoza. Kako Ph vrednost tela postaje niska, ovo stanje pomaže kancerogenim ćelijama da prežive. Ćelije raka se umnožavaju nekotrolisano i bez obzira na formiranje novih krvnih sudova (koji snabdevaju njihov rast hranom), dolazi do smanjenog snabdevanja tumora. U tom slučaju se ćelije raka prebacuju na anaerobni način uzimanja hrane i kiseonika a to rezultira formiranjem jona vodonika i nastanka niske Ph vrednosti u kojoj se ćelije raka osećaju veoma prijatno.

 

Ovi mikroelementi uzrokuju da Ph vrednost postane alkalna i uskrati kancerogenim ćelijama njihovu kiselu sredinu, a na taj način se ometa rast tumora. Mlečnu kiselinu se ne proizvodi u tolikoj meri a na ovaj način se pozitivno utiče na zdrave ćelije u organizmu. Ovaj mehanizam uspešno utiče na mnoga kancerogena oboljenja.

 

Glavna prednost koloidnih mikroelemenata leži u činjenici da oni ne samo da inhibiraju rast tumora, nego i indetifikuju i eliminišu osnovni uzrok koji dovodi do razvoja tumora a to je oslabljeni imunitet organizma. Kad imuni sistem organizma oslabi, one ne može da popravi štetu nastalu od strane slobodnih radikala i oksidanata i ne može da spreči naknadno pretvaranje normalnih ćelija u kancerogene. Ovaj preparat jača imuni sistem i sprečava širenje kancera u vidu metastaza.

 

Koloidni mikroelemneti su dizajnirani da prevaziđu nedostatak minerala u ishrani koji mogu da doprinesu nastanku i razvoju raka. Ovaj proizvod takođe čisti organizam od nagomilanih toksina koje telo dobija od sagorevanja hrane, životne sredine, dima, prašine, raznih zagađenja i industrijskih štetnih materija. Ovi toksini imaju potencijal da indukuju metastaze u telu. Koloidni minerali inhibiraju ovaj put nastanka tumora.

 

Ostale osobine ovog preparata

Lekovitih svojstava ovog preparata  ima mnogo da bi smo ih sve naveli. Neka od najvažnijih ćemo navesti u sledećem tekstu

Poboljšava rad mozga u šta se uključuje memorija, koncentracija, učenje i pažnja. Bor je posebno bitan za poboljšanje funkcionisanja mozga i uspešno deluje kao prevencija za lachajmerovu bolest.

Kalcijumom se preventivno utiče na osteoporozu, artritis, dentalne probleme, predmenstrualni sindrom, grčeve u mišićima i drugo.

Hrom reguliše metabolizam glukoze.

Gvožđe je glavna komponenta hemoglobina i preventivno deluje na mnoge poremećaje u krvi kao što je anemija.

Magnezijum poboljšava rad srca.

Jod pomaže prilikom poremćaja tiroidne žlezde.

Fosfor jača kosti i mišiće

Bakar preventivno utiče na bolesti kože.

 

Sastav:

Bor, kalcijum, hromijum, bakar, jod, gvožđe, litijum, magnezijum, molbiden, fosfor, potasium, rodijum, selenijum, srebro, sumpor, vanadijum, cink, silicijum,  zlato, iridijum, bizmut, barijum, platina, titanijum, gadolijum, thaplium, czijum, cirkonijum, niobijum, paladijum torijum i 28 drugih.

Destilovana morska voda

Metil paraben

 

Doziranje:

Suplement je u tečnom stanju.  Preporučena dnevna doza koloidnih minerala su dve kpaljke što je otprilike 2.5 ml. Ukus ovog proizvod je u potpunosti neutralan. Preparat možete držati ispod jezika radi brže apsorbcije ili može da se proguta. Cela bočica sadrži 47 doza.

 

Upozorenje prilikom upotrebe:

Čuvajte na hladnom suvom mestu.

Ne koristite ga ako je oštećena ambalaža.

Čuvajte van dohvata dece.

Ako stetrudnica, želite da zatrudnite ili ste dojilja konsultujte vašeg lekara pre upotrebe ovog preparata.

 

Zašto je specifičan ovaj proizvod

Mogu da ga koriste vegetarijanci

Veoma je dobar za ljude koji su podložni raznim alergijama

Ne sadrži šećer

Nula posto proteina i masti

Napišite kritiku

Koloidni minerali 118 ml

Koloidni minerali 118 ml

Koloidni minerali su poznati mineralni dodatak. To je bogat izvor svih minerala koji su potrebni našem telu u dovoljnoj količini da može da obavlja normalno sve telesne funkcije. Koloidni minerali pružaju sve potrebne minerale koji su neophodni za normalan rast i razvoj organizma.

118 ml

Related Products