viber.jpg +381 61 293 89 15             Engleski   Srpski  

 

LypriCel liposomalni vitamin C 5.7 ml

LypriCel L

Novi proizvod

4 Proizvoda

EUR70.00sa PDV

Liposomalna tehnologija transporta je poslednji stepen prenošenja nutrienata. U ovom slučaju liposome prenose vitamin C koji je jedan od najbitnijih vitamina u ljudskom organizmu i koji takođe predstavlja veoma moćan antioksidans. Vitamin C ne može da funkcioniše dok ne dospe u krvotok. U ovom slučaju zbog liposomalne zaštite vitamin C dospeva u krvotok bez ikakvih gubitaka, jer liposome štite sadržaj od stomačne kiseline i enzima koji oštećuju C vitamin. Zbog svog biloškog sastav plutajući po krvotoku liposome imaju doloženo dejstvo i njihov sadžaj se isključivo oslobađa kad se liposoma generiše sa ćelijskim zidom njihovog odredišta.

Nemojte kupovati neproverene liposomalne preparate. Proces formirana liposome je veoma kompleksan i mašine za proizvodnju koštaju nekoliko desteina hiljada eura. Pročitajte koliko je kompleksna proizvodnja liposomalnih preparata i za šta se koriste u članku Liposomalni preparati i njihova primena

Upotreba ovog oblika vitamina c je do 10 puta veća od standardnih suplemenata. U nučnim krugovima se tvrdi da je njegova upotrebljivost čak i veća od intravenalne upotrebe standardnog vitamina C.

Ovaj preparat štiti ćelije od oštećenja nastalih usled velike koncentracije slobodnih radikala. Promoviše proizvodnju kolagena za zdravu kožu i opravke oštećenja u mišićima.

Tradicionalni preparati mogu biti uništeni i imaju velike gubitke u digestivnom sistemu. Liposomalni vitamin C koristi liposome satsavljen od esencijalnih fosfolipida koji štite sadržinu od svih štetnih uticaja.

Ovaj preparat treba koristiti od jednog do dva puta dnevno.Za bolje rezultate iscedite sadržaj kesice u čašu sa omiljenim napitkom ili vodom i popijte sve na prazan stomak minimum 15 minuta pre jela.

Sadržaj
Doza: 1 paket (5.7 ml)
Doza u pakovanju: 30
 KoličinaDnevna vrednost
Kalorije10 
Kalorije iz masnoća10 
Masnoće1 g1.5%
Zasićene masnoće0 g0%
Trans masti0 g
Vitamin C (natrijum askorbat)1,000 mg1,666%
Natrijum (Natrijum askorbat)120 mg5%
Esencijalni fosfolipidi (iz soja lecitinia)1,000 mg 
Fosfatdilholin 500 mg 

Napišite kritiku

LypriCel liposomalni vitamin C 5.7 ml

LypriCel liposomalni vitamin C 5.7 ml

Related Products