Liposomalni Glutation GSH 5.4ml
Referenca: GSK lipricel
0 1 2 3 4 (5)

Liposomalni Glutation GSH 5.4ml

Referenca: GSK lipricel
0 1 2 3 4 (5)
92,00 €
Količina

Add to wishlist Added to wishlist

Rating: 4.2/5 (5 votes)


  • Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje
  • Dostava u svim zemljama sveta Dostava u svim zemljama sveta
  • Povrat novca 30 dana Povrat novca 30 dana

Svaka ćelija u organizma da bi normalno funkcionisala treba da sadrži GSH ili glutation sulfhidrilnog tipa. Kada ćelije nemaju dovoljnu koncetraciju GSH one odumiru. Kako starimo našae telo prozvodi sve manje GSH i njegovi nivi padaju dramatično što dovodi do veoma slabe funkcionalnosti na ćelijskom nivo i što se dalje manifestuje problemima i zdravljem srca, očiju, bubrega, mozga i drugih organa kojima je potreban GSH za normalno funkcionisanje. Tradicionalni preparati koji se uzimaju oralno a sadrže GSH bijavju značajno uništeni od našeg digestivnog sistema, dok takav slučaj nije sa Lipricel GSH liposomalnim preparatom.Njegova iskorištenost u organizmu zbog smanjenih gubitaka i bolje apsorbcije ide i do 90%.

Nemojte kupovati neproverene liposomalne preparate. Proces formirana liposome je veoma kompleksan i mašine za proizvodnju koštaju nekoliko desteina hiljada eura. Pročitajte koliko je kompleksna proizvodnja liposomalnih preparata i za šta se koriste u članku Liposomalni preparati i njihova primena

Liposomalni način trasporta povećava bio kompatibilnost proizvoda a sam omotač od fosfolipida povećava premošćavanje prepreka, zaštitu GSH i apsorbciju liposoma u krvotok a dalje do ćelija.

Delovanje preparata se prolongira krtanjem liposoma i njivom cirkulaciom u krvotoku.

Dnevno se konzumiraju od 1 do 2 kesice po potreb i propruci zdravstvenog radnika. Kesicu treba iscediti u vodu radi povećane apsorbcije i konzumirati 15 minuta pre obroka, na prazan stomak.

Sadržaj
Doza: 1 paket (5.4 ml)
Doza u pakovanju: 30
  Količina po dozi %Dnevna vrednost*
Kalorije 10  
Kalorije iz masti 10  
Masti 1 g 1.5%
Zasićene masnoće 0 g 0%
Trans masti 0 g
Glutation  450 mg
Esencialni fosfolipidi 1,000 mg
Fosfatdilholin 500 mg
GSK lipricel
13 Stavke
GSK lipricel