Reiši gljiva 60 kapsula
Referenca: reis100
0 1 2 3 4 (13)

Reiši gljiva 60 kapsula

Referenca: reis100
0 1 2 3 4 (13)
22,00 €
Porez je uključen
Količina

Add to wishlist Added to wishlist

Rating: 3.8/5 (13 votes)


Reiši gljiva ili reishi je izuzetno dobar stimulator imunog sistema i pomaže kod bolesti kao što je kancer, virusnih i bakterijskih oboljenja. Teiši je takođe dobra za srce i kRDIO VSKULrni sistem.

  • Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje
  • Dostava u svim zemljama sveta Dostava u svim zemljama sveta
  • Povrat novca 30 dana Povrat novca 30 dana

Šest načina na koji reiši gljiva ciljano napada i ubija ćelije raka

Mnogi ljudi oboleli od kancera postaju bolesni kada njihov imunološki sistem opadne u velikoj meri. Sa imunološkim sistemom koji je tada ranjiv, potencijalni skriveni patogeni kao što su bakterije i virusi mogu otežati dalje zaustavljanje napretka bolesti.

Ne treba biti iznenađen milionima smrtnih slučajeva koji su povezani sa rakom ili oslabljenim imunitetom – naročito kada se u obzir uzme manjak minerala u obradivom zemljištu, preterana upotreba šećera u ishrani kao i veštački sastojci u ionako suviše obrađenim namirnicama, plus sve veću upotrebu GMO hrane.

Konvencionalna medicina i zdravstveni radnici znaju malo ili često ništa o ishrani, bilju i gljivama

Na primer, prema rečima svetski renomiranog mikologa Pola Stameta, „od 140.000 vrsta gljiva, nauka je upoznata sa samo 10 odsto“. To je takva šteta, naročito kada uzmemo u obzir činjenicu da gljive imaju neke od najmoćnijih prirodnih lekova na planeti.

Na sreću, mnogi naučnici gledaju na zdravstvene prednosti koje nudi biljni svet - naročito u pogledu reiši gljive. Poznata po tome što poboljšava imuni sistem i po svojim osobinama koje usporavaju starenje, novije istraživanje ukazuje na višestruku snagu koja reiši gljivu čini super borcem protiv kancera.

Kako reiši cilja (i ubija) ćelije raka?

  1. Reiši pomaže imunološkom sistemu u prevenciji sekundarnih infekcija. Kao da rak sam po sebi nije veliki izazov, sekundarni napadi na imunološki sistem od strane patogenih uticaja okruženja, kao što su virusi i bakterije, čine imunološki sistem posebno ranjivim kod onih koji već imaju onkološke probleme.
  2. Reiši pomaže pacijentima kod raka dojke. Inflamatorni karcinom dojke (IBC) je najproduktivniji kancer ove vrste. Novi nalazi potvrđuju da je reiši gljiva pogodna IBC terapija - zbog njene sposobnosti da selektivno inhibira preživljavanje ćelija raka.

Žurnal o ishrani i raku objavio je rezultate istraživanja koja su pokazala da reiši gljiva konstantno inhibira ćelijsku invaziju i poremećene ćelijske sferoide uključene u invazivnu prirodu ćelija raka.

  1. Reishi ima višestruke imunomodulatorne efekte. Studije pokazuju kako ganoderma lucidum reiši gljiva može identifikovati potencijalne patogene napadače povećanjem aktivnosti prirodnih ćelija ubica. Zahvaljujući terapijskom delovanju reiši gljive koje može razbiti fibrinogen, spoljni sloj koji štiti ćelije raka, one su više podložne smrti ćelije.
  2. Reiši ne utiče na zdrave ćelije i čuva ih netaknutim. U okviru istraživanja gde su praćeni njeni efekti na ćelije raka jajnika i ćelijski posredovane reakcije, reiši gljiva je inhibirala nastanak ćelijskih kolonija i migraciju ćelija, što pokazuje njenu sposobnost da zaštiti već zdrave ćelije.

Istraživanje je takođe pokazalo koje aktivnosti reiši preduzima kako bi pomogla u sprečavanju rasta tumorskih ćelija.

  1. Reiši gljiva reguliše programiranu smrt ćelija. U odnosu na apoptozu, ekstrakt reiši gljive ima sposobnost da zaustavi ćelije raka u tragovima. Na kraju, sve zdrave ćelije umiru, ali određene ćelije raka ne prolaze apoptozu i beskrajno se razdvajaju praveći veliki problem. Reiši gljiva je veoma uspešna u ovom procesu.
  2. Reiši gljiva pobeđuje rak u ovom procesu. Ćelije raka, kroz enzim koji uništava proteine, matrična metaloproteinaza pronalazi svoj put u zdrave ćelije i uništava okolno tkivo. One takođe mogu ući u krvotok da metastaziraju. Reiši ganoderma lucidum uspešno blokira enzim i sprečava prodiranje raka.

Potrebno je znati da nisu svi reiši suplementi jednaki. Za pristup prednostima koje su zabeležene u okviru istraživanja, neophodno je koristiti standardizovane ekstrakte reiši gljive koji sadrže testirane nivoe Ganoderma Lucidum, aktivnog terapijskog agensa.

Zamolite odabranog lekara da vam pomogne i predloži dozu kao i visokokvalitetni reiši supplement ganoderma lucidum koji je najbolji za vaše potrebe. Takođe se posavetujte po pitanju toga kako možete uključiti reiši gljivu u redovnu ishranu.

Reiši ekstrakt sadrži visoku koncentraciju beta glukana 1.3 i 1.6 koji direktno utiču na imuni sistem u organizmu. Reiši gljive imaju antikancerogeno svostvo regulišući imuni sistem i aktivirajući makrofage veoma bitan elemenat imunog sistema u borbi protiv kancera.

Reishi ekstrakt standardizovan sa 10% polisaharida, koji su ključni i aktivan sastojak. Reishi gljiva ganoderma lucidum je drevni kineski narodni lek i smatra se "eliksirom života".

Naš Reishi ekstrakt se pažljivo testira i proizvodi po sertifikovanim standardima kvaliteta.

Uputstvo za upotrebu:

Uzimati dva puta dnevno po jednu kapsulu sa obrokom.

Sadžaj
Dnevna doza: 1 kapsule
Doza u pakovanju: 60
  Ukupno u dozi % Dnevna vrednost
Ukupno Karbohidrata 1 g <1%†
Ekstrakt Reishi pečurke (svi delovi pečurke) 10% Polisaharida 1000 mg **
†Procenat dnevnih potreba na osnovu  2,000 kalorija dijeti. 

 Takođe pored proizvoda u kapsulama imamo i tečni ekstrakt ulje Ganoderma Lucidum Reisi gljive visoko-koncentrovano od 60 ml - cena proizvoda 80 eur

3.jpg

reis100
58 Stavke
reis100