Srbija

Plaćanje na teritoriji cele Srbije se vrši prilikom dostave u dinarskoj protivrednosti. Ako su Vam cene na sajtu u stranoj valuti, valutu možete promeniti u gornjem desnom uglu promenom na RSD da biste videli kolika je cena proizvoda.

Zemlje EX YU ili EU i sve ostale zemlje u koje isporučujemo naše proizvode

Za kupovinu u prodavnici neophodna je registracija kupca. Kupac može da se registruje putem registracije ostavljanjem svih potrebnih podataka. Korisnik je obavezan da ostavi validne podatke i da se ne predstavlja lažno,ako primetimo korisnike koji su predstavljeni pod lažnim imenom ili sa lažnim podatcima isti nalozi će biti izbrisani.

Sistemi plaćanja

PayPal

Ovo je jedan od najpopularnijih sistema plaćanja u čitavom svetu uz veoma pristupačne cene transfera novca. Momentalne uplate su zaštićene PayPal serverom na kom se izvršavaju sve novčane transakcije. Za plaćanje PayPal sistemom izaberite opciju koja će vam biti ponuđena na stranici za plaćanje. Posle uspešne transakcije potvrda će biti poslata na Vaš email.

Wester Union

Plaćanje možete da izvršite u bilo kojoj banci.Prilikom plaćanja dobijate MTCN broj. Western union šalteri mogu da se pronađu  u većini pošti ili banaka. Pretragu lokacija za uplatu putem western uniona možete pronaći ovde

Kopiju uplatnog lista sa brojem trebate poslati na email konakt@artemisinin.rs ili da nas obavestite na broj 00381612938915 uz navedeni broj porudžbine i ime i prezime poručioca.

Pošto uspešno izvršite porudžbinu imaćete priliku da vidite informacije za plaćanje na konfirmacionoj strani a takođe ove informacije će vam biti poslate putem emaila.

Internacionalna poštanska uplatnica

Ako ste iz Crne Gore, BiH ili Republike Srpske, Hrvatske, Belorusije, Rusije, Francuske ili Ukrajine uplatu možete izvršiti u nekoj od pošti u vašem gradu. Treba naglasiti da je ovaj sistem naplate najpovoljniji od svih gore navedenih ali može da se izvrši sa teritorija gore navedenih zemalja. Prilikom poručivanja kod zadnje opcije naplate izaberite Western Union i uplatu izvršite na date podatke koje ćete dobiti prilikom potvrde porudžbine. Nakon toga nas izvestite putem email da ste uzvršili uplatu ovim putem i pošaljite sliku uplatnice.

Bank wired

Bankovni prenos je plaćanje sa deviznog računa u eurima na naš devizni račun.Ova opcija plaćanja najduže traje.
Ovaj način plaćanja možete izvršiti u Vašoj banci ili onlajn putem e-bankinga.Potrebno je da nam pošaljete kopiju uplatnice i transakcioni broj.

Po uspešno izvršenoj porudžbini informacije za plaćanje će vam biti poslate putem emaila.