Pravila korišćenja

1.Usluge prodavnice

Artemisnin.rs prodavnica  omogućava onlajn kupovinu širokog spektra proizvoda biljnog porekla i dostavu istih na teritoriji Srbije i u inostranstvu u minimalnom vremenskom roku.Artemisnin.rs se takođe obavezuje da će pružiti besplatnu podržku putem emaila ili onlajn podršku,takođe i pomoć putem telefona kupcima i da će u interesu istih obezbediti i predstaviti najpovoljniju opciju za kupovinu, dostavu, preporuku određenih proizvoda.Takođe osoblje naše prodavnice pruža nutricionističku podršku i predloge korisnicima naših proizvoda.

2.Registracija korisnika

Za kupovinu u prodavnici neophodna je registracija kupca.Kupac može da se registruje putem socijalnih mreža(brži put) ili putem klasične registracije ostavljanjem svih potrebnih podataka.Korisnik je obavezan da ostavi validne podatke i da se ne predstavlja lažno,ako primetimo korisnike koji su predstavljeni pod lažnim imenom ili sa lažnim podatcima isti nalozi će biti izbrisani.

3.Zaštita privatnosti

Prilikom registracije i kupovine korisnik ostavlja podatke koji će biti sačuvani u bazi podataka.Artemisnin.rs se obavezuje da neće zloupotrebljavati podatke koje je kupac ostavio u vidu bilo kakvog marketinškog uznemiravanja osim ako kupac nije zahteva da dobija informacije o novinama sa našeg sajta.Naša prodavnica se obavezuje da će čuvati informacije o korisnicima,takodje se obavezuje na poštovanje privatnosti kupca i diskreciju prilikom kupovine.

Artemisnin.rs će otkriti lične podatke i/ili IP adresu u sledećim slučajevima:

-          Saradnja u istrazi o nezakonitim aktivnostima, na zahtev nadležnih organa;

-          Identifikacija osoba koje krše zakon, obaveštenja i ugovore artemisnin.rs, prava trećih lica ili na drugi način nelegalno koriste prodavnicu artemisnin.rs

-          Zaštita vlasničkih i autorskih prava artemisnin.rs

-          Po želji ili na zahtev korisnika.

4.Kupovina u prodavnici

Prilikom kupovine korisnik je obavezan da proveri sadržaj korpe i proizvoda pre nego što potvrdi kupovinu.Prodavnica ne odgovara za proizvode koji su poručeni i dostavljeni greškom kupca.Kupac je obavezan da da validne podatke za porudžbinu i dostavu.U slučaju ne davanja validnih podataka prodavnica nije odgovorna za ne dostavljanje proizvoda. U slučaju ne dostavljanja robe zbog greške prodavnice mi smo dužni da refundiramo troškove dostave i izvršimo dostavu proizvoda u minimalnom roku.

5.Brzina dostave robe i dostava

Brzina dostave ne zavisi od prodavnice artemisnin.rs već isključivo od službe za dostavu ili ako je porudžbina u carinskoj proceduri od strane carine.Artemisnin.rs se obavezuje da će sve proizvode poslati maksimalno 2 dana od uplate sredstava za inostranstvo ili 2 dana od trenutka porudžbine u Srbiji.Artemisnin.rs se obavezuje da ce dostaviti svu potrebnu dokumentaciju prilikom carinjenja robe a koju zahteva carina.

6.Povrat robe

Roba se može vratiti ako je oštećena ili ako nije adekvatna roba poslata u odnosu na porudžbinu.

U procesu povrata kontaktirajte nas na +381612938915 ili na email kontakt@artemisnin.rs sa brojem pošiljke,brojem tovarnog lista i imenom i prezimenom,takođe i objašnjenjem iz kog je razloga izvršen povrat robe.

Prilikom povrata robe zbog greške naše prodavnice moguć je povrat novca u vrednosti kompletne pošiljke uključujući i vrednost prevoza.

7.Autorska prava

Sva autorska prava su zadržana od strane prodavnice artemisnin.rs .Svako ugrožavanje prava u vidu kopiranja tekstova,slika i sadržaja prodavnice će biti rešeno zakonskim putem.Zabranjeno je kopiranje sadržaja prodavnice ili kopiranje izgleda websajta,zabranjena je zloupotreba ili kopranje logoa u bilo koje svrhe.