O kompaniji

Artemisini.rs je onlajn prodavnica koja se bavi prodajom biljnih suplemenata,nutricionističkih proizvoda,vitamina i minerala.Mi smo stacionirani u Novom Sadu.

Svi proizvodi u o onlajn prodavnici su atestirani i u originalnom pakovanju.Proizvodi se ne proizvode u Srbiji i naša kompanija nije proizvođač već isključivo dalji distibuter i savetnik prilikom upotrebe biljnih preparata.

Vitamini,nutricionistički proizvodi,minerali i proizvodi biljnog porekla su uveženi od poznatih nutricionističkih kompanija direktno od proizvođača tako da je sprečena mogućnost bilo kakvog falsifikovanja proizvoda.

Onlajn prodavnica artemisinin.rs vodi računa o svojim kupcima i nama je najbitnije da Vi butete zadovoljni.Trudimo se da Vam dostavimo poručene proizvode u minimalnom roku i takođe vodimo računa da obezbedimo preparate od najkvlitetnijih proizvođača iz celog sveta.

Mi uvek preporučujemo našim kupcima medikamente koji bi bili najoptimalniji njihovom fizičkom stanju ili segmentu vašeg zdravlja koji želite da unapredite.Sve konsultacije su potpuno besplatne i uvek smo vam zahvalni na svim povratnim informacijama o pozitivnom delovanju naših proizvoda.

Postoje razne metode za lečenje i  unapredjenje stanja bolesnika i preparati za preventivno delovanje.Prilikom svake kupovine preporučujemo da nam se obratite u cilju konsultacije sa našim nutricionističkim savetnikom.Svi proizvodi koji se prodaju imaju odredjenu svrhu i nisu nasumično izabrani.U odredjenim kombinacijama daju izuzetno dobre rezultate.

Naše vesti

cms-img

Artemisinin.rs se takođe bavi objaljivanjem vesti o medicini i alternativnim metodima lečenja.Na našem sajtu takođe možete pronaći mnoge interesantne vesti koje su direktno povezane sa ekologijom, razvojem i poboljšavanjem životne sredine.Sve vesti su objavljene iz pouzdanih stranih izvora ili su napisane od strane naših autora.Na našem blogu takođe možete pronaći dosta prevedenih medicinskih studija koje objavljujemo i prevodimo iz relevantnih stranih naučnih časopisa.

Naš tim prevodioca i autora želi da u svakom trenutku budete upoznati sa najnovijim metodima lečenja, najnovijim medicnskim studijama i najnovijim dostignućima na polju medicine, alternativne medicine i ekologije. Budite informisani uz artemsinin.rs novosti.

Za više informacija o proizvoda o usluzi i proizvodima kontaktirajte nas na +381612938915 ili putem emaila kontakt@artemisinin.rs

Prodaja

cms-img

Kupovina može da se izvrši u onlajn prodavnici na engleskom i srpskom jeziku. Naša kompanija takođe vrši ličnu dostavu na teritoriji Novog Sada. Dostava na teritoriji Srbije se vrši putem Post Express službe. Dostava sa vrši i širom sveta putem kurir službe DHL i EMS.

Omogućili smo našim kupcima najbolje elektronske sisteme plaćanja uključujući PayPal, Skrill, Western union radi sigurnog i brzog prenosa novca i sigurnu kupovinu iz vašeg doma, bez potrebe odlaska u prodavnicu

U svakom trenutku naša korisnička podrška može da odgovori na vaša brojna pitanja. Ovu uslugu smo podigli na najviši mogući nivo omogućivši vam komunikaciju putem skajpa, Viber-a, fiksnog i mobilnog telefona a takođe i komunikaciju putem emaila i mnogih socijalnih mreža.