Esencijalni stabilizovani kiseonik 118 ml 3 puta jače snage
Referenca: Ekstremno jak kiseonik u kapima
0 1 2 3 4 (6)
  • Sale

Esencijalni stabilizovani kiseonik 118 ml 3 puta jače snage

Referenca: Ekstremno jak kiseonik u kapima
0 1 2 3 4 (6)
50,00 €
Količina

Add to wishlist Added to wishlist

Rating: 3.0/5 (6 votes)


Kiseonik u kapima za povećavanje koncentracije kiseonika u organizmu. kapi kiseonika 3 puta jače snage od ostalih proizvođača. kapi voke koncentracije kiseonika. 118 ml

  • Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje
  • Dostava u svim zemljama sveta Dostava u svim zemljama sveta
  • Povrat novca 30 dana Povrat novca 30 dana

Kiseonik i zdravlje:

Lekari i nutricionisti se slažu da kiseonik igra značajnu ulogu u održavanju zdravog uma i tela. Aerobic life je stabilizovani dodatak kiseonika za telo. 

Danas,povećano zagadjenje oko nas u vazduhu koji udišemo i vodi koju pijemo,svakodnevni stres smanjuju unos kiseonika u naše telo.Smanjen unos kiseonika dovodi do promene u metabolizmu ćelija.Telo ne može da funkcioniše pravilno.Nedostatak kiseonika može biti uzrog metaboličkih poremećaja i mnogih bolesti.

Aerobic Life je ph uravnoteženi dodatak kiseonika vašem organizmu,koji povećava mentalnu koncentraciju,fizičku izdržljivost,energiju u organizmu i omogućava bolje sagorevanje i brži metabolizam u svim ćelijama u organizmu.

Snaga kiseonika:

Hranljive materije u našem telu da bi se sagorevale poput proteina,ugljenih-hidrata i masti moraju imati stalno snabdevanje kiseonikom.Aerobic life kvalitetno dopunjuje potrebe kiseonika u celom telu.Za ćelijsku regeneraciju je potrebno da se kiseonik vezuje za aminokiseline.Aerobic life tehnologija pruža efikasnu dopunu kiseonika da pomogne u svakodnevnom procesu obnove ćelija.Apsorbciju toksina i štetnih materija iz okruženja može sprečiti veliki unos kiseonika u naše telo.Kiseonik je osnovni sastojak energije i života!Aquagen dodatak daje povećan priliv kiseonika našem organizmu.

Kapi kiseonika 3 puta jače koncentracije od ostalih prozvođača.

Način upotrebe:

Dodati 2 kapaljkei u 2 deci vode . Može se usuti direktno u grlo ili namazati na kožu.30 minuta pre svakog obroka.

Promućkati pre upotrebe.

Ostali sastojci:

Prečišćena voda,natrijum hlorid,molekuli kiseonika.

Ekstremno jak kiseonik u kapima
113 Stavke
Ekstremno jak kiseonik u kapima