Vitamin b15 prodaja 60 kapsula
Referenca:
0 1 2 3 4 (9)
  • Sale

Vitamin b15 prodaja 60 kapsula

Referenca:
0 1 2 3 4 (9)
28,00 €
Porez je uključen
Količina

Add to wishlist Added to wishlist

Rating: 3.3/5 (9 votes)


  • Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje
  • Dostava u svim zemljama sveta Dostava u svim zemljama sveta
  • Povrat novca 30 dana Povrat novca 30 dana

Vitamin B15 – Nedostatak i prednosti pangaminske kiseline


Da li znate da vitamin B15, koji je poznat i kao pangaminska kiselina, prati kontroverza? Pre više od 30 godina, Američka uprava za hranu i lekove (FDA) zahtevala je uklanjanje ovog suplementa sa tržišta i zabranila upotrebu ovog suplementa u okviru grupe B-kompleksa - tvrdeći da je „nebezbedan za upotrebu“. Pa ipak, kao što ste možda već pretpostavili, ova priča podrazumeva mnogo više nego što je poželjno da ljudi znaju. Većina stanovništva čak i ne zna da on postoji.


Da li vlada sakriva nešto?


Trenutno je nezakonito distribuirati B15 na nekim tržištima, iako je tokom 1970-ih ovaj vitamin korišćen kao suplement. To nije slučaj u Rusiji i Evropi gde se koristi za lečenje prevremenog starenja zbog njegovih antioksidativnih efekata. Pored toga, koristi se za zaštitu od zagađujućih materija, naročito ugljen-monoksida.


U Rusiji se koristi u lečenju zavisnosti od alkohola tako što utiče na smanjenje želje za alkoholom. B15 se takođe koristi za lečenje umora, astme i reumatizma, visokog krvnog pritiska i holesterola, poboljšanja cirkulacije i opšte oksigenizacije ćelija i tkiva. Vitamin B15 pomaže našim ćelijama da budu bogate kiseonikom. Drugim rečima, ćelije raka mrze vitamin B15.


Nema rasprave - dobra nauka se zanemaruje


Vitamin B15 pomaže u formiranju specifičnih amino kiselina kao što je metionin. Takođe igra ulogu u oksidaciji glukoze u ćelijskom disanju i kao vitamin E - deluje kao antioksidant koji pomaže u jačanju ćelije. Ovaj divan vitamin čak pomaže i jetri da detoksifikuje telo.


U SAD je zabranjena njegova upotreba jer nema dovoljno podataka koji pokazuju njegovu sigurnost. (Tužna) istina je da zdravstvene ustanove sponzorisane od različitih strana nemaju interes (ili podsticaj) da proučavaju zdravstvene prednosti prirodnih supstanci. Samo pratite novac (motiv za profit) i brzo ćete shvatiti kako kompanije za proizvodnju lekova i političari zajedno deluju kako bi držali ljude zatupljenim i bolesnim.


Konvencionalna medicina mora da se vrati u školu


Čak i danas, sa svom dostupnom „inteligencijom“ (i resursima), vlada nam ne može reći koliko je vitamin B15 zdrav ili ne. Ali, istina je dostupna - jednostavno ih ne zanima. Iako po strogoj definiciji, vitamin B15 nije vitamin - alternativne tretmane za degenerativne bolesti korišćenjem prirodne hrane i suplemenata vredi deliti sa svetom.


Ne grešite po tom pitanju - možete sprečiti, čak i obrnuti rak kao i mnoge druge zdravstvene probleme (naravno) bez upotrebe lekova na recept. Inače, najbolji izvori hrane za vitamin B15 su: cela zrna, kao što su braon pirinač i heljda, pivski kvasac, seme bundeve, seme suncokreta i koštica kajsije

B15 preparat se najviše koristi u Rusiji, gde su naučnici otkrili sposobnost ovog preparata da odagna umor kod sportista čiji je organizam bio preplavljen melčnom kiselinom. Takođe su ga koristili za smanjivanje simptoma starenja. Kao antikancerogeni preparat naučnici su ga koristili u cilju proizvodnje aminokiseline metionina koja koja igra glavnu ulogu u oksidaciji ćelija, procesima sagorevanja glukose i pročišćavanju ćelija. Pročišćavanje ćelija i čišćenjem organizma od kancerogenih toksina ovaj preparat postiže reverzibilan proces u kome kancerogene ćelije iz svog malignog stanja prelaze u zdrave ćelije uz pomoć prilagođavanje njihove serdine, smanjivanja kiselosti organizma i drugih pogodnosti koje ovaj preparat daje kompletnom organizmu.

B 15 može da se pronađe u goveđoj krvi, u integralnim žitaricama kao što je smeđi pirinač, semenkama suncokreta i bundeve i zrnima kajsije.

Sadržaj
Doza: 1 kapsula
  Količina po kapsuli % DV**
Magnezijum 25 mg 6%
Potasijum  30 mg 1%
Betain HCl 100 mg **
N, N-Dimethylglycine HCl 100 mg **
Kalcium Glukonat Monohidrat 31 mg **
Glicin 25 mg **
**Dnevna vrednost
61 Stavke