Liposomalni Vitamin C 1000mg
Referenca:
0 1 2 3 4 (19)

Liposomalni Vitamin C 1000mg

Referenca:
0 1 2 3 4 (19)
30,00 €
Porez je uključen
Količina pakovanju
Količina

Add to wishlist Added to wishlist

Rating: 3.8/5 (19 votes)


Liposomalni vitamin C je najbolji anti oksidans. Liposomalni vitamin c je jači 10 puta od običnog vitamina c zbog nznatnih gubitaka prilikom varenja. Liposomlani preparati imaju najbolkji nivo transporta i biološku apsorbciju u organizam.

Pakovanjew od 60 i 180 kapsula

  • Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje
  • Dostava u svim zemljama sveta Dostava u svim zemljama sveta
  • Povrat novca 30 dana Povrat novca 30 dana

Liposomalni vitamin C je inovacija u tehnologiji transporta hranjljivih materija i apsorbcije preparata u organizmu.

Svakim danom se otkrije nešto novo, pa tako i genijalni ljujdi otkrivaju superiorne načine da se lekovite materije I hranjljivi sastojci bolje asimiliraju u ljudsko telo. Ova poslednja generacija transporta  integracije se naziva liposomalna tehnologija. Pošto nam je potrebno veće iskorištenje svih hranljivih sastojaka a ujedno i lekova vremenom je razvijen ovaj način zaštite i transporta istih u ljudskom organizmu. 

Liposomi i njihova uloga

Lipozomi su veoma male masne čestice koje se koriste kao sredstvo prenosa, koje prenose hranu i hranjnjlive materije do ćelija u celom organizmu. Lipozome je otkrio Dr Alek Banham.  Vitamin C je jedan od najrasprostranjenijih i najpoznatijih antioksidanata širom celog sveta. On predstavlja sastavni deo raznih oblika hrane a takođe C vitamin pomaže i poboljšava delovanje našeg imunog sistema. Liposomalni vitamin C je futuristički izum asimilacije hrane u uorganizmu i do sad je osvojio mnoge nagrade u oblasti zdravstva. Liposomalni vitamin C je umotan kao ćelije u našem organizmu i na taj način se uspešno bez oštećenja i gubitaka transportuje kroz probavne prepreke direktno u krvotok.

Ovaj način transporta materija u organizmu obezbeđuje mnogo veću iskorištenost i asimilaciju. Ovaj način unosa vitamina C u liposomalnom obliku ima jače delovanje i bolju asimilaciju od intravenskog uzimanja istog. Ovo je tehnika koja se koristi u mnogim savremenim bolnicama i nekovencionalnim zdravstvenim centrima.

Dimenzije lipozoma se uklapaju u prosečne dimenzije večinie C vitamina koje variraju od 100-400 nanometara.pravljenje minijaturnih kapsula ili lipozoma shodno njihovim nano dimenzijama je veoma kompleksna i zahteva posebnu tehnologiju. Lipozome pored unosa hranjljivih sastojaka i njihovog transporta i implementacije u organizmu se koriste takođe i za bolju apsorbciju i sve gore navedene funkcije kod raznih tipova lekova u medicine.

Zahvaljujući iznenađujućim efektima  i prednostima koje su određene upotrebom lipozomalne thenologije, nekoliko dijetetskih kompanija koriste ove metode prilikom proizvodnje svojih dijetetskih suplemenata.

Dr Mercola brend liposomalni vitamin c

Dr. Merkola je proizvođač koji je u krugovima proizvođača suplemenata od 2001 godine. Dr. Josef Merkola je proizvođač koji u suštini ima tradiciju proizvodnje dijeteskih proizvoda duže od 100 godina i čiji proizvodi predstavljaju najsavršeniji skald kavliteta. Ovi proizvodi se koriste kao reper određivanja pojedinih suplemenata u SAD kao najbolji mogući. Dr. Merkola jbrend je obezbedio najsavršeniji oblik vitamina C koji se 10 puta više apsorbuje, pa čak bolje od intravenskog transporta kao redovan dodatak ishrani.

Nemojte kupovati neproverene liposomalne preparate. Proces formirana liposome je veoma kompleksan i mašine za proizvodnju koštaju nekoliko desteina hiljada eura. DR mercola je proveren svetski brend koji daje neverovatne i momentalne rezultate sa svoji liposomalni vitaminom c. Pročitajte koliko je kompleksna proizvodnja liposomalnih preparata i za šta se koriste u članku Liposomalni preparati i njihova primena

Upotreba liposomalni vitamin C

Liposomalni vitamin C je najoptimalniji preparat uz pomoć koga ćete povećati unos ove hanjljive materije u vaš organizam. Liposomalni vitamin C osećate odmah i on deluje momentalno zbog upotrebe lipozomalne tehnologije prenosa. Ova tehnologija ne samo da poboljšava premošćavanje prepreke digestivnog sistema već i povećava procenat uspešnog transporta kroz krvni sistem do  ćelija koje koriste vitamin C. Kao rezultat toga liposomalni vitamin C ima dinamično dejstvo na organizam u poređenju sa klasičnim vitaminom C koji se nepravilno asimiluje i kog su potreben mnogo veće količine da se postigne ni približan efekat. Liposomalni vitamin C takođe utiče na izbegavanje crevnog stresa koji se postiže upotrebom klasičnog vitamina C u obliku askorbinske kiseline ili natrijum askorbata.

Ljudi koji boluju od raznih bolesti uključujući i maligne bolesti teže ka postizanju povećane kocentracije vitamina C u organizmu. Preporuka je da se koristi liposomalni vitamin C zbog ubrzanog delovanja i postizanja veoma optimalnih koncentracija vitamina c u organizmu bez neželjenih efekata sa veoma malim količinama.

Fosfolipidi koji se koriste prilikom izrade se zasnivaju na sojinom lecitinu, takođe i na emulatorima ulja suncokreta. Razlog korišćenja fosfolipida ili lecitina je taj što se uz pomoć ovih materija zaštiti sadržaj capsule u ovom slučaju vitamin C priliko transporta kroz organizam.

Liposomalni preparati i njihova prednost

Lipsomalni preparati pomažu organizmu da postigne bolje performance sa manjim unosom preparata. Pošto imaju zaštitu, liposomalni preparati ne gube na svom sadržaju prilikom unosa u organizam. Njihova prednost a i prednost liposomalnog vitamina c je što imaju odloženo dejstvo. liposomalni vitamin C kruži u organizmu i oslobađa se u roku od 24 časa.

Lekari širom sveta preporučuju liposomalni vitamin c i daju mu porednost čak i prema intravenalnom unosu vitamina C.

Više informacija o delovanju liposomalnog vitamina C i njegovoj primeni možete pročitati u tekstu lipsomalni vitamin C i njegova primena kod pacijenata

Liposomalni vitamin c preparat

Sve supstance koje su uključene liposomalni vitamin c poboljšavaju implementaciju ovog preparata u cirkulaciju( bioroaspoloživost).

Ovaj preparat pomaže poboljšanju delovanja vašeg imunog sistema i njegovom otproru

Potrebno je konzumirati ga sa vodom kako bi se prilikom razlaganja aktivirale liposome.

Delovanje preparata može da se oseti već posle 20 minuto od trenutka uzimanja.

Preporučuje se uzimanje od jedne do dve capsule dnevno sa vodom ili obrokom za starije i maksimalno jedna za mlađe uzraste.

Sadržaj: 60 i 180 kapsula od 1000 mg lipozomalnog vitamina C

 

Sadržaj
Servinrane doze: 2
Doza u pakovanju:30
  Količina po dozi %DV*
Vitamin C (Askorbinska kiselina) 1,000 mg 1600%
* (%) procenata dnevne vrednosti
**Dnevna vrednost nije ustanovljena
56 Stavke