Nano srebro 300 mcg
Referenca: ns 300
0 1 2 3 4 (2)

Nano srebro 300 mcg

Referenca: ns 300
0 1 2 3 4 (2)
50,00 €
Količina

Add to wishlist Added to wishlist

Rating: 3.0/5 (2 votes)


  • Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje
  • Dostava u svim zemljama sveta Dostava u svim zemljama sveta
  • Povrat novca 30 dana Povrat novca 30 dana

Nano srebro putem prorodnih procesa pojačava delovanje imunog sistema ljudskog organizma. U ovom preparatu nema nikakvih veštačkih jedinjenja poput aroma, stabilizatora ili konzervansa. Zbog nano veličine čestica ovaj preparat se lako apsorbuje u organizmu.

Super nano srebro je prirodni aktivator imunog sistema. Ovaj preparat ima 5-10 puta veću koloidnu koncentraciju nano srebra od većine drugih preparata iz tog razloga je potrebno samo nekoliko kapi da bi efektivno delovalo. Čestice nano srebra su suspendovane u dejonizovanoj vodi, osiguravajući suigurnu i efikasnu apsorbciju. Super nano srebro se upotrebljava kao snažan podsticaj imunom sistemu, na ovaj način utičući na održavanje stabilnog zdravstvenog stanja.

Koncentracija nano koloidnog srebra je 1000 ppm i vrlo male veličine čestica od oko 10 nm. Čestice su obložene supstancom koja štiti srebro od prevremenog aktiviranja, što omogućava usporeno i dugotrajno oslobađanje jona srebra. Ova koncentracija je više nego dovoljna da se postigne antibakterijska koncentracija srebra u organizmu. Ovaj preparat je bez ukusa i sa samo nekoliko kapi možete pojačati aktivnost vašeg imunog sistema.

Sa koncentracijom od 1000 ppm i veličinom od 10nm čestice su takođe zaštićene omotačem od prirodnih polisaharida. Ovaj sloj čini čestice veoma stabilnim a takođe omogućava bezbednu upotrebu bez potreb za konzervansima i produžava rok trajanja preparata.

Preporučena upotreba je 6 kapi na dnevnoj bazi koje se mogu konzumirati sa vodom ili sokom.

Ne koristite više od 500 kapi za 30 dana.

Sadržaj
Doza: 6 kapi
Doza u pakovanju: 90
  količina: % DV
Srebro 300 mcg
ns 300
14 Stavke
ns 300