Natrijum selenit 236ml
Referenca:
0 1 2 3 4 (5)

Natrijum selenit 236ml

Referenca:
0 1 2 3 4 (5)
30,00 €
Količina

Add to wishlist Added to wishlist

Rating: 2.6/5 (5 votes)


  • Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje
  • Dostava u svim zemljama sveta Dostava u svim zemljama sveta
  • Povrat novca 30 dana Povrat novca 30 dana

Ovaj preparat predstavlja pionirsku nutricionističku formulu od koje je gotovo nemoguće dobiti bilo kakav vid alergije.

Ovaj preparat nema nikakv ukus tako da je veoma podnošljiv za konzumiranje. Preporučuje se korišćenje zajedno sa kvalitetnim voćnim sokovima. Efikasan je za ekceme i zdravlje očiju, bolji vid. Ovaj preparat je veoma ekonomičan, sobzirom na veoma nisku cenu i veoma visok kvalitet renomiranog proizvođača.

Preporučena upotreba:

Kao nutricionistički suplement, preporučena doza je ½ supene kašike 1 ili 3 puta dnevno ili po receptu koji vam prepiše medicinski radnik.

½ supene kašike je 2.5 ml

Ukupno u boci ima 94 doze

Koncentracija po jednoj dozi je 100 mcg dakle 2.5 ml ima 100 mcg Natrijum Selenita

Bocu treba ostaviti da se ohladi posle otvaranja čepa.

Natrijum selenit treba da se koristi pod strogim medicinskim nadzorom jer preko 400 mcg koncentracije u dnevnoj dozi može doći do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Natrijum selenit (Na2Seo3) je neorgansko jedinjenje. Ovo je bleda i čvrsta supstanca u oblikeu soli i ima ključnu ulogu u održavanju zdravlja.

Natrijum selenit može da se nađe u sledećim oblicima:

Biljkama

Nekim vrstama mesa

Morskim plodovima

Selen motiviše razvoj antioksidativnih enzima i funkciju brojnih tkiva u ljudskom organizmu a njegovu funkciju u organizmu ćemo navesti u  tekstu koji sledi.

 

Potencijal natrijum selenita u borbi protiv malignih oboljenja

Smatra se da se selen veoma uspešno bori protiv maligniteta povećanim antioksidativnim aktivnostima specifičnih enzima. Na taj način natrijum selenit pomaže imunom sistemu i usporava razvoj karcinogena, otežavajući rast tumorskih ćelija i intezivirajući apoptozu malignih ćelija. Istraživači su dokazali da selen smanjuje učestalost rasta malignih ćelija.

Pomaže obolelima od dijabetes melitusa

Prema najnovijim istraživanjima, stariji muškarci koji su imali visoke nivoe selena u krvi pokazali su veću otpornost organizma i smanjili su verovatnoću nastanka nekog od oblika dijabetes melitusa. U drugos studiji je dokazano da su potrebne manje koncentracije insulina ako je prisutan natrijum selenit da bi se regulisao nivo glukoze u krvi kod dijabetičara.

 

Smanjenje uticaja HIV/SIDA virusa

Antioksidativni uticaj selena pomaže ćelijama da se odbrane i da uspore napredak HIV/SIDA virusa a automatski povećavanjem enzimske zaštite smanjuju propratne simptome nastale usled ovih oboljenja.

 

Pomaže kod kožnih bolesti

Naučna istraživanja su dokazala da primenom rastvora natrijum selenita se umanjuje upala potkožnog vezivnog tkiva kod pacijenata kod kojih je upala izazvana prisustvom maligniteta.

 

Leči bolesti tiroidne žlezde

Jedna od mnogih uloga natrijum selenita u ljudskom telu je da podržava odgovarajuće funkcije štitne žlezde kontrolom hormona štitne žlezde. Dokazano je uspešno delovanje ovog preparata na Hashimoto tireoditis vrstu poremećaja kod kog ljudski imuni sistem napada žlezdu obolele osobe. Dokazano je da konzumacijom od 2-3 mesecase smanjuju i potpuno izščezavaju svi simptomi ove bolesti.

 

32 Stavke