Šungit kamen 50g
Referenca:
0 1 2 3 4 (3)

Šungit kamen 50g

Referenca:
0 1 2 3 4 (3)
20,00 €
Količina

Add to wishlist Added to wishlist

Rating: 3.7/5 (3 votes)


  • Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje
  • Dostava u svim zemljama sveta Dostava u svim zemljama sveta
  • Povrat novca 30 dana Povrat novca 30 dana

Šungit je čist ugljenik sa hemijskom oznakom C60, specifičan po svom hemijskom rasporedu koji ga čini jedinstvenim mineralom koji se isključivo može pronaći u oblasti Karelija u Rusiji.

Ovaj kamen ima izuzetna lekovita i zaštitna svojstva koja regulišu energetski balans u organizmu, pojačavju delovanje imunog sistema, leče bolesti poput auto imunih rekacija, hroničnih oboljenja, kardiovaskularnih oboljenja, upalnih procesa i drugih. 

Ovaj kamen uspešno prečišćava vodu i daje joj lekovito svojstvo povećavajući PH vrednost vode i čisteći je od raznih organskih i neorganskih jedinjenja štetnih po ljudski organizam.

Šungit sprečava delovanje elektromagnetnih talasa i štiti organizam od svih oblika radijacije i ekstremnih spoljnih faktora.

Konzumiranjem šungita se povećava transport hranjlivih materija, minerala, vitamina i lekova i njihova distribucija do potrebnog obolelog mesta u organizmu. Na ovaj način se ubrzava proces samoizlečenja organizma.

Upotreba:

50 grama šungita se ostavi preko noći u 3 litre hladne vode u staklenoj posudi najbolje velikoj tegli. Tegla mora da ostane uvek otvorena, ne zatvarati je poklopcem. U toku sutrašnjeg dana se ceo dan može piti ova voda, s tim da kad se popije jedna određena količina naprime 1 litar onda se dolije jedan litar da može ponovo da se formira lekovita voda.

50 Grama šungita ima puno delovanje oko 4 meseca.

16 Stavke