Indol 3 karbinol 200 mg
Referenca: indol3
0 1 2 3 4 (10)

Indol 3 karbinol 200 mg

Referenca: indol3
0 1 2 3 4 (10)
25,00 €
Porez je uključen
Količina

Add to wishlist Added to wishlist

Rating: 3.0/5 (10 votes)


Indol 3 karbinol služi za regulaciju hormona estrogena i progesterona i kao veoma efektivan preparat se koristi za lečenje nekih veoma teških oboljenja. Indol 3 karbinol farmaceutske kompanije pokušavaju da kopiraju. ovo je pirordno rešenje za vaše probleme

Količina 60 kapsula

  • Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje
  • Dostava u svim zemljama sveta Dostava u svim zemljama sveta
  • Povrat novca 30 dana Povrat novca 30 dana

Za šta se koristi Indol 3 karbinol?

Indol 3 karbinol se može koristiti za niz zdravstvenih problema. Pored toga što se obezbeđuje balansiranje hormonskih nivoa, pomaže u detoksikovanju organizma kao i u unapređenju opšteg zdravlja a može se koristiti i za lečenje:

Rak i indol 3 karbinol:

Istraživanje sprovedeno u Haifi u Izraelu na Tehnološkom institutu zasnivalo se na upotrebi indol 3 karbinola kod miševa kao preventivnog ali i kao terapijskog tretmana za rak. Injektiran direktno u tumor prostate, on je ometao rast. Utvrđeno je da reguliše gene koji su igrali značajnu ulogu u kontroli ćelijskog ciklusa, proliferacije ćelija i prenosa signala.

Iako se veći broj istraživanja sprovodi širom sveta radi obuhvatanja širokog spektra faktora, ustanovljeno je da Indol 3 karbinol ometa estrogenske receptore u membranama dojke, smanjujući rizik od raka dojke.

Postoji protein za popravku poznat kao BRCA koji sprečava oštećenu genetsku DNK koja se prenosi na sledeću generaciju. Pogrešni BRCA geni povećavaju rizik od razvoja kancera. Kako se u ćelijama karcinoma javlja niska količina BRCA, pretpostavka je da će viši nivoi BRCA sprečiti dalji rast. Smatra se da Indol 3 karbinol pomaže u povećanju ovog proteina.

Istraživanja koja su u toku uključuju procenu I3C u vezi sa različitim bolestima, uključujući limfom i leukemiju. Molimo potražite savet od svog doktora za dodatne informacije o Indol 3 karbinolu za lečenje raka.

Fibromialgija i indol 3 karbinol:

Niz simptoma definiše ovo mišićno-skeletno stanje uključujući bolove u mišićima, bolove u zglobovima, glavobolje, teškoće u spavanju, zamor i smanjeni prag bola na određenim tačkama. Ove tačke, definisane kao tačke okidači, uključuju bokove, kolena, spoljne laktove, gornji deo grudi, ramena i zadnju stranu glave. Oboleli od ovog sindroma često pate od anksioznosti i depresije.

Laringealna papilomatoza:

Ovo je tumor, uzrokovan virusom, unutar grkljana. Takođe se može koristiti za lečenje tumora u respiratornom traktu.

Cervikalna displazija:

Ovo je stanje u kojem postoje abnormalne ćelije na površini grlića materice. To je prekancerozno stanje koje se najčešće nalazi kod seksualno aktivnih žena mlađih od 30 godina. Simptomi nisu očigledni, a prognoza se često otkriva nakon PAPA testa. Ako se ne leči, povećava se rizik od razvoja karcinoma grlića materice.

Sistemski lupus eritematozus (SLE):

Poznat i kao lupus, ovu autoimunu bolest karakteriše teški zamor, bolovi u zglobovima, glavobolja, anemija, osip na licu i krvni ugrušci. Ova bolest napada određene delove tela u alternativnim fazama, što uglavnom omogućava ljudima koji su oboleli od ove bolesti da žive normalnim životom. SLE se ne može izlečiti, a cilj je olakšati simptome putem izbora načina ishrane i načina života. Uzimanje Indol 3 karbinola može podržati reprodukciju ćelija i pomoći u detoksikaciji organizma.

Vulvarna intraepitelijalna neoplazija:

Istraživanje sprovedeno na teritoriji Velike Britanije pokazalo je da su žene koje pate od ove bolesti nasumično odabrane za primanje 200 i 400 mg Indol 3 karbinola. Istraživanje je pokazalo da nema razlike između onih koje su konzumirale 200 mg i onih koje su konzumirale 400 mg. Ipak, zabeležen je uspeh kada je u pitanju veličina lezije i težina oboljenja budući da je sve dramatično smanjeno uz bolju simptomatologiju i vulvoskopski izgled, međutim vulvalne oblasti sa velikim brojem trauma nisu zabeležile poboljšanje.

Koja je doza indol 3 karbinola?

Preporučuje se da se koristi 200-400 mg dnevno. Konsultujte se sa svojim lekarom kako biste utvrdili odgovarajuću dozu za vas.

Koji su neželjeni efekti?

Indol 3 karbinol je i dalje relativno nešto novo. Ispitivanja na ljudima pokazala su neželjene efekte, među kojima su kožni osip, bol u crevima, mučnina, problemi sa balansom, drhtanje ili uvećanje enzima jetre. Ako se konzumira u količinama u skladu sa načinom ishrane, siguran je, međutim, svaki unos treba da bude pod medicinskim nadzorom. Ako ste trudni, dojite ili uzimate kontraceptivne pilule, konsultujte se sa svojim doktorom o upotrebi Indol-3-karbinola.

Uprkos njegovim prednostima, postoje dokazi da prolongirana upotreba ima mogućnost da unapredi pojavu tumora. Istraživanje kod pacova mužjaka ukazalo je na pojavu problema sa fertilitetom. Postoji i mogućnost povećanja šanse za osteoporozu kod žena u postmenopauzi, jer unapređuje inaktivaciju estrogena. Ako uzimate lekove koji se razlažu u jetri, Indol 3 karbinolmože povećati stopu razlaganja i smanjiti njegovu efikasnost. Važno je da  potražite savet od svog lekara u vezi sa svim rizicima vezanim za bilo koji suplement.

Još o indol 3 karbinolu

Indol 3 karbinol je u naučnim studijama pokazao izuzetno dobro dejstvo kao hormonski regulator uspešno snižavajući nivo estrogena u granice normale. njegovo dejstvo je pojačano sa preparatom Diindolylmethane DIM

Ovaj preparat smanjuje osetiljvost estrogenskih receptora na ćelijama, snižava nivo estrogena, ima svosjstvo antioksidansa.

Ovaj preparat deluje kako kod žena tako i kod muškaraca na kompletni hormonski sistem na veoma efikasan način.

Indol 3 karbinol pozitivno utiče na održavanje zdravog stanja dojki, prostate i polnih organa.

Više o ovom preparatu možete pročitati ovde

Upotreba:

Uzimajte od jedne do 2 kapsule dnevno

Upozorenje:

Ovaj proizvod je isključivo namenjen za odrasle osobe. Zabrenjeno trudnim ženama.

indol3
34 Stavke
indol3