Maca 500 mg 100 kapsula
Referenca: maca now
0 1 2 3 4 (9)

Maca 500 mg 100 kapsula

Referenca: maca now
0 1 2 3 4 (9)
18,00 €
Porez je uključen
Količina

Add to wishlist Added to wishlist

Rating: 3.0/5 (9 votes)


Maka 500 mg 100 kapsula primena za regulaciju hormona, poboljšanje energije i snage

  • Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje
  • Dostava u svim zemljama sveta Dostava u svim zemljama sveta
  • Povrat novca 30 dana Povrat novca 30 dana

Maka ili Peruanska Maka je jedan veoma lekovit koren koji potiče sa Anda jedne od najviših planaina na svetu. Peruanci su koristili ovaj koren za snagu I izdržljivost u toku borbde. Danas se tvrdi da je Maka toliko lekovita da ako je koristite nećete posećivati često lekara.  Koren Maka  se često drži skladišten na suvom mestu dugi niz godina bez bojazni da će izgubiti svoje lekovito svojstvo.

Maka ima sledeći sastav: kalcijum, bakar, gvožđe, magnezijum, kalijum, selen, silicijum, natrijum, sumpor 10% proteina, 60% ugljenih hidrata, različite masne kiseline, Makamide i Makane

Maka popravlja sledeće zdravstvene probleme:

Bledilo i umor zbog nedostatka crvenih krvnih zrnaca

Psihičku nestabilnost

Dugotrajni umor:

 Maka daje više aktivne energije, kao rezultat osećaja slabosti posle uzimanja make se osećamo osnaženi i energični. Osim toga povećava se fizička snaga i izdržljivost. Ovaj preparat je naručito pogodan za sportiste.

Depresiju

Oštećenja kože nastala usled izloženosti ultravioletnoj radijaciji sunca:

Maka poseduje antioksidantske sposobnosti da zaštiti kožu od ultravioletnog zračenja. Ona ima sposobnost da lovi slobodne radikale i odbrani ćelije od oksidativnog šoka.

Nedostatak seksualne želje kod muškaraca i žena:

Maka je poznata kao sredstvo za inteziviranje niskog nivoa seksualne želje kod muškaraca.  To radi utičući na hipotalamus u mozgu i motivišući na taj način oslobađanje testosterona, progesterona i DHEA (hormon koji potiče iz nadbubrežne žlezde koji se takođe stimuliđe iz mozga. On povećava proizvodnju estrogena i androgena). Maka povećava količinu semene tečnosti, zbir spermatozoida, što povećava primenjen porast u aktivnosti sperme.

Najčešća upotreba Make je inteziviranje seksulane želje kod muđkaraca i žena i u slučaju pomoći muškarcima koji imaju probleme sa erekcijom. Takoše se veruje da intezivira prlodnost kod žena. Muđkarci koji žele da da povrate zdravlje svoje prostate i seksulanu motivaciju, Maka može da se miksuje sa DIM pajtonutrientom koji je zastupljen u sledećim vrstama povrća: brokoliju, kelju i prokelju.

 Dim koji je prisutan u navedenim vrstama povrća pomaže našem telu da kontroliše nivo hormona a takođe i performanse naših ćelija. DIM kod muškarca, ne samo da  da povećava proizvodnju novih i svežih ćelija prostate, nego i smanjuje transformaciju transformaciju testosterona u estrogen. Maka garantuje jaku prostatu čistu od maligniteta.

Anksioznost:

Maka nam pomaže da se uspešno rešimo problema anksioznosti. Maka intezivira nivo kiseonika u krvi i pomaže našem organizmu da  umanji simptome visinske bolesti zbog atmosferskih šokova za organizam. Kad je nivo kiseonika u krvi nizak, čovek oseća umor i nedostatak vitalnosti.

Malignitet želudca

Tuberkolozu

Neplodnost i belu kugu:

Maka pomaže u plodnosti muškarca i žene. Ona igra značajnu ulogu i prilikom trudnoće. Maka se koristi ne samo kod žena da zatrudne, takođe ona uspešno održava trudnoću.

Probleme u menstruaciji

Maka ublažava simptome menopauze

Simptomi diabetesa melitusa

maka eskalira toleranciju na glukozu i smanjuje nivo šećera u krvi.

Manje aktivna i hiper aktivna štitna žlezda:

konstantna upotreba make smanjuje simptome manje aktivne i hiper aktivne štitne žlezde, takođe pokreće izlečenje štitne žlezde od drugih oboljenja.

Hormonalni disbalans:

S obzirom da maka stimuliše naše endokrine žlezde, ona povećava nivo živosti i energije, automatski je povećana želja za seksom. Kad god je endokrini sistem nije u ravnoteži, odlazi do problem sa imunitetom, metabolizam postaje usporen, umaramo se brže, prekomerno se gojima a dužim izlaganjem ovom problemu organizam uvodimo u neka teška hronična oboljenja. Maka je preventivno sredstvo za sprečavanje ovih problema.

Maka je preparat koji se uključuje u mnoga sredstva za popravljanje energije organizma i mnoge seksualne stimulatore. Ona se koristi takođe za povećanje individualne izdržljivosti, elastičnosti organizma, vitalnosti i povećanje libida.

Način upotrebe

Uzimajte 1 do 2 kapsule dva puta dnevno.Za muškarce se preporučuje uzimati ovaj proizvod sa Tribulusom radi boljih rezultata.

Upozrenje:

Čuvajte na hladnom,suvom mestu.

maca now
112 Stavke
maca now
Može vam se takođe svideti