LypriCel liposomalni vitamin C 5.7 ml
Referenca: LypriCel L
0 1 2 3 4 (10)

LypriCel liposomalni vitamin C 5.7 ml

Referenca: LypriCel L
0 1 2 3 4 (10)
70,00 €
Porez je uključen
Količina

Add to wishlist Added to wishlist

Rating: 3.8/5 (10 votes)


  • Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje
  • Dostava u svim zemljama sveta Dostava u svim zemljama sveta
  • Povrat novca 30 dana Povrat novca 30 dana

Liposomalna tehnologija transporta je poslednji stepen prenošenja nutrienata. U ovom slučaju liposome prenose vitamin C koji je jedan od najbitnijih vitamina u ljudskom organizmu i koji takođe predstavlja veoma moćan antioksidans. Vitamin C ne može da funkcioniše dok ne dospe u krvotok. U ovom slučaju zbog liposomalne zaštite vitamin C dospeva u krvotok bez ikakvih gubitaka, jer liposome štite sadržaj od stomačne kiseline i enzima koji oštećuju C vitamin. Zbog svog biloškog sastav plutajući po krvotoku liposome imaju doloženo dejstvo i njihov sadžaj se isključivo oslobađa kad se liposoma generiše sa ćelijskim zidom njihovog odredišta.

Nemojte kupovati neproverene liposomalne preparate. Proces formirana liposome je veoma kompleksan i mašine za proizvodnju koštaju nekoliko desteina hiljada eura. Pročitajte koliko je kompleksna proizvodnja liposomalnih preparata i za šta se koriste u članku Liposomalni preparati i njihova primena

Upotreba ovog oblika vitamina c je do 10 puta veća od standardnih suplemenata. U nučnim krugovima se tvrdi da je njegova upotrebljivost čak i veća od intravenalne upotrebe standardnog vitamina C.

Ovaj preparat štiti ćelije od oštećenja nastalih usled velike koncentracije slobodnih radikala. Promoviše proizvodnju kolagena za zdravu kožu i opravke oštećenja u mišićima.

Tradicionalni preparati mogu biti uništeni i imaju velike gubitke u digestivnom sistemu. Liposomalni vitamin C koristi liposome satsavljen od esencijalnih fosfolipida koji štite sadržinu od svih štetnih uticaja.

Ovaj preparat treba koristiti od jednog do dva puta dnevno.Za bolje rezultate iscedite sadržaj kesice u čašu sa omiljenim napitkom ili vodom i popijte sve na prazan stomak minimum 15 minuta pre jela.

Sadržaj
Doza: 1 paket (5.7 ml)
Doza u pakovanju: 30
  Količina Dnevna vrednost
Kalorije 10  
Kalorije iz masnoća 10  
Masnoće 1 g 1.5%
Zasićene masnoće 0 g 0%
Trans masti 0 g
Vitamin C (natrijum askorbat) 1,000 mg 1,666%
Natrijum (Natrijum askorbat) 120 mg 5%
Esencijalni fosfolipidi (iz soja lecitinia) 1,000 mg  
Fosfatdilholin  500 mg  
LypriCel L
4 Stavke
LypriCel L