Vitamin b17 i metabolička terapija lečenja raka vitaminom b17 kompletan program i uputstva za doziranje.

Postanak 1.29 “Evo, dajem vam sve bilje što se semeni, po svoj zemlji, i sva stabla plodonosna što u sebi nose svoje seme: neka vam budu za hranu!”

Pored velikog napretka u dijagnozi i lečenju malignih tumora kancer nastavlja da bude jedan od najčešćih uzroka smrti u visoko razvijenim zemljama i širom celog sveta.

Zastrašujuća je informacija da od  tri osobe barem jedna će umreti od nekog oblika raka. Pored toga tačno je da  da operacija i radioterapija mogu da izleče ljude sa lokalizovanim tumorima i da se uz pomoć hemoterapije izlečio jedan deo obolelih, ali generalno stopa smrtnosti od kancera nije značajno unapređena za poslednjih 25 godina. Kod oko 60% obolelih od kancera, prilikom dijagnoze se otkriju rašireni oblici kancera i tom prilikom hemoterapija ne može da se dozira u dovoljnoj meri da bi se njenom toksikološkom formom narušio i uništio već uveliko prošireni tumor. Mnogi ne mogu da budu izloženi hemoterapiji zbog njenih neželjenih efekata. Takođe postoji ne mali broj tumora na koje uopšte ne deluje hemoterapija.

Sa velikim zadovoljstvom želim da vam predstavim prirodni preparat čije antikancerogeno delovanje prevazilazi gore navedene metode i koji se upotrebljava decenijama u nazad. U poslednjih 35 godina je kroz mnoge kliničke studije dokazano delovanje ovog preparata na kancerogena oboljenja i to od strane mnogih veoma priznatih naučnika.

Vitamin b17 Cytopharma
Vitamin b17 Cytopharma

Vitamin b17 anti kancer

Anti-kancerogeni agens je vitamin B17 poznat kao Amigdalin ili Laetril. Veoma velika koncentracija ovog lekovitog preparata je pronađena u košticama kajsije. U spisima starim preko 2500 god pre Hrista mnogih starih civilizacija poput egipatske i kineske, pronađene su informacije o značaju upotrebe koštice kajsije i njenim lekovitim svojstvima.

Vitamin b17 ili amigdalin nije upotrebljavan do polovine 20 tog veka. On je ponovo otkriven 1802 prilikom destilacije vode iz koštica kajsije.

Američka F.D.A je upotrebila neka zakonska ograničenja, da bi zaustavila upotrebu terapije Laetrilom. Ova agencija je takođe zabranila prodaju Laetrila i ovu supstancu stavila pod klasifikaciju “nebezbedan dodatak ishrani“, što ovaj preparat zapravo nije. Ovaj preparat dokazano kroz klinička ispitivanjima u 100% slučajeva ne dozvoljava razvitak bilo kakvog tumora u ljudskom organizmu.

Farmaceutske kompanije su nakon ove objave pokušale da razviju hemijsku kopiju ovog preparata ali neuspešno. Zatim pošto nisu mogli patentirati novi lek na bazi B17 vitamina oni nalažu F.D.A da ista agencija zabrani prodaju i proizvodnju ovog preparata.

fda

Vitamin b17 kao preventiva

Vitamin b17 je veoma prisutan u ishrani nekih kultura poput Hunza i Eskima. Kod ovih kultura nije zabeležen ni jedan slučaj kancera do dana današnjeg. Po Dr. Krebsu dnevna doza vitamina b17 bio trebala biti oko 100 mg da bismo sebi obezbedili život bez kancera.

Metabolička terapija za lečenje kancera

Poslednjih godina pojavila su se mnoga otkrića vezana za nastanak kancera. Do sad se verovalo da je kancer bolest lokalnog karaktera u obliku lezije koja je u formi rasta i koja se pojavljuje na odrđenom delu tela. Ova lokalna lezija, smatra se, da je rezultat aktivnosti proizvedene od strane virusa, kancerogenih agenasa i drugih unutrašnjih ili spoljnih faktora. Danas većina stručnjaka veruje da je kancer kompleksna bolest koja predstavlja krajnji rezultat poremećenog metabolizma. To je podmukla bolest koja uključuje celo telo, nervni sistem, digestivni trakt, pankreas, pluća, endokrilni sistem i ceo odbrambeni sistem. Iz tog razloga je čest povraćaj raka kod pacijenata koji su se lečili nekim konvencionalnim metodima.

Kancerogene ćelije

U ljudskom telu postoje hiljade ćelija koje su zaglavljenje u razvoju u fazi začetka organizma. Ove ćelije se nazivaju fibroblasi. Njihova osnovna funkcija je popravka. Kad je slomljena kost, ove ćelije mogu da se transformišu u koštane ćelije, ili da postanu ćelije krvi. Ove ćelije mogu reagovati na bilo koji od morfogenetskih stimulansa. Ove iste ćelije kad su podvrgnute kancerogenima se transformišu u ćelije raka. Svaki dan u ljudskom organizmu veliki broj ovih ćelija embriona postaju kancerogene ćelije. One retko formiraju tumore zbog imunog sistema. Funkcija ovog sistema je da uništi sav strani materijal u telu. Kad ćelije embrioni postanu ćelije raka to je sa biohemijskog gledišta našeg organizma isto kao da postaju strana tela. Mi ćemo i dalje ostati zdravi jer limfociti, makrofage i druge komponente imunog sistema mogu da unište te ćelije i da spreče njihovo širenje i razmnožavanje.

Međutim, ako je imuni sistem oslabljen od loše ishrane, zagađenja iz okruženja ćelije raka će moći brzo da se formiraju i razmnožavaju i doći će do nastanka oboljenja. Naš imuni sistem generalno slabi kako organizam stari. Starenje povećava mogućnost nastanka degerenativnih metaboličkih bolesti. Jedan od primarnih ciljeva metaboličke terapije je da revitalizuje telo i omogući imunom sistemu da eliminiše i odstrani prisutne ćelije raka.

kancer i vitamin b17
Kancer

Vitamin b17 amigdalin i njegovo delovanje

Metabolizam je skup funkcija našeg organizma. Da bi naš organizam funkcionisao normalno, svi atributi fizički, mentalni i duhovni moraju da budu harmonični. Ovo stanje je konačni cilj metaboličke terapije. Metabolička terapija je ne toksična i predstavlja anti kancer tretman baziran na upotrebi vitamina b17, enzima pankreasa, imuno stimulatora i mineralni i vitaminskih kompleksa.

Laetril je glavni anti tumor agens. Njegov glavni hemoterapeutski agens može biti pronađen u preko 1200 biljaka, pretežno u semenju koštice kajsije a predstavlja elemenat cijanida koji je veoma bio-prihvatljiv za ljudski organizam. To znači da ovo jedinjenje lako prolazi kroz ćelijsku membranu stižući do intra-celularnog dela ćelije. Ovaj radikal cijanida je kontroverzan ali je naučnim ispitivanje dokazano da nije toksičan za ljudski organizam. Normalne i zdrave ćelije u prisustvu amigdalina oslobađaju jedan enzim koji neutrališe njegovo dejstvo i ne dozvoljava mu da oslobodi cijanid i on se uz pomoć ovog enzima transformiše u glukozu koja predstavlja energetski šećer. Maligne ćelije nemaju ovaj enzim i amigdalin se aktivira unutar kancerogenih ćelija oslobađajući velike količine cijanida. Amigdalin napada bolesne i mutirane ćelije i potpuno ih uništava. Ovo je Božiji način kako se odvijaju stvari: kancerogene ćelije su uništene dok zdrave ostaju netaknute.

amigdalin vitamin b17
Koštice kajsije izvor vitamina b17

Laetril hemijska reakcija

Kada lateril dođe u dodir sa enzimom betaglukaosidasom dolazi do oslobađanja hidrogen cijanida koji ustvari predstavlja toksičnu materiju. U dodiru sa ovim enzimom aktivatorom lateril se razbija na dva molekula glukoze, jedan molekul benzaldehida i u toj reakciji se oslobađa  jedan molekul hidrogen cijanida. Samo kancerogene ćelije sadrže ovaj enzim aktivator Ključna informacija je da hidrogen cijanid mora biti formiran i da se on ne oslobađa u organizmu tek tako bez ikakve hemijske reakcije.

Ako imate kancer najvažnija je uneti maksimalnu dozu vitamina b17 u organizam u kratkom vremenskom roku. Mnogi ljudi uzimaju samo b17 vitamin dok je kod drugih vitamin b17 sastavni deo kompletnog metaboličkog protokola.

Inicijalna faza 1:

Najefektivniji metod je upotreba vitamina B17 intravenalno 3 grama jednom dnevno u trajanju do 21 to znači dve ampule dnevno direktno u venu ili kateter ili 6 grama vitamina b17 oralno.

Pangaminska kiselina ili b15 jedna kapsula tri puta dnevno na kraju svakog obroka.

Enzimske kapsule 3 puta dnevno po jedna

Liposomalni vitamin c 1000 mg 3 puta dnevno sa obrokom

Emulzija vitamina A 5 kapi u čašu soka ili vode 3 puta dnevno

Tri kapsule koštane srži ajkule dnevno

Kordiceps, AHCC ili IP6 dve kapsule dnevno x 3 sa svakim obrokom.

Oralna upotreba se ograničava na 3 grama ili 6 tableta od 500 mg u trajanju od 21 dan. 3 puta dnevno po 2 tablete uz obrok.

Enzimski preparat koji se preporučuje se naziva Cito Enzim Forte i proizvodi ga Cytopharma takođe veoma se dobro pokazao i Wobenzyme

Kod enzimske terapije ovo je najbolja kombinacija enzima koja se uzima tri puta dnevno:

– Pankreatin………………………….1250mg

– Papain…………….……………………150mg

– Bromelain…………..………………150mg

– Tripsin………………….…………..125mg

– Lipase……………………….……….50mg

– Amylazae………………………..……50mg

– a-chymotrypsin…………………….45mg

– Rutin………………………………….100mg

– Zinc gluconate………………………10mg

– Super oxide dismutase……….…50mcg

– Catalase…………………………….200 Units

– L-Glutathione………………………10mg

Najbolji vitamin A je visokokoncentrovani vitamin A u emulziji mleka koji sadrži oko 15000 IU po jednoj kapi. Poenta ovog preparata je direktna apsorbcija u limfovod I isti kad se unese u koncentraciji od 100000 do 150000 IU dnevno štiti organizam od oslobođenih toksina, povećava delovanje imunog sistema,

U dozama od 1000000 do 1500000 iu vitamin A deluje kao izuzetan antitumorni preparat.

 

 Faza 2

U fazi 2 koja se koristi narednik 3 meseca se piju po jedna tableta b17 vitamina 3 puta dnevno uz obrok

Vitamin A emulzija po 10 kapi dva puta dnevno u vodi ili soku

 

 

Facebook komentari