Brojsova dijeta terapija za rak uključuje i kompletnu “rak dijetu” i kompletan “rak tretman”.

Brojsova dijeta terapija za rak je vrlo stroga dijeta voća, povrća i biljaka koje osoba uzima u tečnom obliku tokom 42 dana. Zbog toga što ćelije raka imaju veoma drugačiji metabolizam od normalnih ćelija, Brojsova dijeta je dizajnirana da izgladni ćelije raka do smrti tako što će uskratiti bilo koje proteine iz čvrste hrane. Ali dijeta ne šteti normalnim ćelijama.

Brojsova dijeta za rak

brojsova dijeta za kancerKnjiga u kojoj je detaljno objašnjena Brojsova dijeta, The Breuss Cancer Cure (Breuss lek za rak), prodata je u preko 900,000 kopija, prevedena je u pet jezika, i tvrdi da je dovela do preko 45,000 svedočenja od izlečenih bolesnika. I knjiga i dijeta se i dan danas aktivno koriste.

Brojsova dijeta je bazirana na postu od 42 dana, ali definicija “posta” koji se koristi u Brojsovoj dijeti zapravo uključuje odredjene vrste hrane, kao što je sveže voće i sokovi od povrća, sve to konzumirano u tečnom obliku. Teorija je da ćelije raka mogu preživeti samo na proteinima iz čvrste hrane. Stoga, ako pijete ništa osim soka od povrća i čajeve 42 dana ćelije raka će izumrti dok će normalne ćelije nastaviti da napreduju.

BROJSOV SOK od povrća se sastoji od 55 procenata korena cvekle, 20 procenata šargarepe, 20 procenata korena celera, 3 procenta živog krompira, 2 procenta rotkvice… Krompir se stavlja po izboru osim kod pacijenata sa rakom jetre gde krompir ima važnu ulogu.

Njegova knjiga zapravo govori o više bolesti. (Beleška: ovo je vrlo uprošćeno objašnjenje, treba pročitati knjigu.)

Ako pogledate formulu Brojsovog soka tokom posta, primetićete da praktično uopšte nema glukoze niti drugih šećera u formuli. Kako je njegova dijeta verovatno razvijena putem pokušaja i grešaka, zanimljivo je da je evoluirao do toga da isključi voćne sokove i sadrži bukvalno 0 glukoze ili drugih šećera. Verujemo da dijeta radi iz drugačijeg razloga nego što je Brojs mislio. Mislimo da radi zato što su ćelije raka izuzetno neefikasne u preradjivanju glukoze i drugih šećera i zato formula bukvalno izgladnjuje ćelije raka do smrti uskraćivanjem glukoze i drugih šećera. Normalne ćelije mogu preživeti sa puno manje glukoze i drugih šećera zato što su mnogo efikasnije u preradjivanju istih.

Superpunjenje ovog tretmana

Zbog toga što niko nije baš siguran zašto njegova dijeta radi, možda ne biste želeli da je superpunite i jednostavno je primenite na njegov način. Ne mešajte jonizovanu vodu sa formulom, koristite prirodnu vodu za to. Takodje, ne konzumirajte jonizovanu vodu sat vremena pre i posle uzimanja čaja. Kao i bilo koji drugi čaj treba pijuckati po malo polako.

brojsova dijeta rakUkoliko ne želite da pojačate dijetu, filtrirani zeleni čaj (filtriran da ne bi bilo čestica) i filtrirani Esijak čaj su prirodni pojačivači Brojsovoj dijeti. Pominjem zeleni čaj i Esijak čaj zato što oni deluju tako što ubijaju ćelije raka .Nema ničega lošeg u ubijanju ćelija raka kako postaju slabe.

Još jedan logični suplement koji neće smetati Brojsovom tretmanu je Protecel. Protecel se konzumira u jako malim dozama i smanjuje napon ćelija raka, oslabljenim Brojsovom dijetom.

Odmah nakon što prestanete Breuss tretman, trebalo bi da uzmete dva ili tri od navedenih proizvoda da bi brzo nadoknadili nutrijente izgubljene tokom dijete:

  • Vibe od Enive,
  • Body Flex AM, The Wolfe Clinic
  • Tahitski Noni Sok,
  • XanGo Mangostin,
  • Berry Young sok, od proizvodjača Young Living

Ove proizvodi bi trebalo kupiti tokom dijete da bi bili spremni za dan nakon što se dijeta završi.

Posle 42 dana posta, ako se vaši simptomi raka nisu izgubili, trebalo bi da predjete na “Fazu III” ili “Fazu IV” alternativne terapije za rak.

Dodatne beleške

Zbog posta od 42 dana, biće potrebna ogromna podrška od strane porodice. Može biti neophodno da neko zove osobu na ovoj dijeti svakih sat vremena ili slično. Zato što ova dijeta izgladnjuje ćelije raka do smrti, apsolutno je kritično da se nikakva dodatna hrana ne uzima. Ovo je “sve ili ništa” tip dijete. Ako odstupite od dijete, definitivno treba dodati filtrirani zeleni čaj ili filtrirani esijak čaj ili oba. Protecel takođe može ući u razmatranje.

Procena terapije: Ovaj protokol terapije za rak procenjen je kao JEDINO efektivan kod pacijenata sa skorašnjom dijagnozom raka koji nemaju rak koji se brzo razvija . Ukoliko ste pacijent sa naprednom fazom kancera sa dosta hemoterapija, terapija radijacijom ili operacija iza sebe, ili imate potencijalno brzo-razvijajući rak, ne koristite ovaj protokol.

Facebook komentari