Malignitet predstavlja nesrazmeran rast mutiranih i deformisanih ćelija u našem organizmu. Ćelije koje su mutirane i koje se ubrzano razvijaju i rastu koriste glukozu iz naše krvi i troše ovaj energetski materijal koji je potreban drugim organima u organizmu za njihovo neometano funkcionisanje. Maligne ćelije za sve vreme prisutnosti u ljudskom organizmu oslobađaju otrovni materijal koji ugrožava normalno funkcionisanje drugih zdravih organa. Iz ova dva razloga malignitet mora biti tretiran bez odlaganja. Postoji bezbroj tretmana za malignitet, takođe u koje možemo uvrstiti alternativne metode koje poseduju neke pozitivne strane u tretiranju maligniteta u odnosu na klasične metode.

B17 InjectionJedinjenje  poznato kao Laetril sprečava razvoj i umnožavanje ćelija maligniteta. Laetril je originalni lek koji se dobija iz prirodnog jedinjenja amigdalina koje se nalazi u košticama raznog voća kao što su seme kajsije, jabuke, breskve, šljive, dunje i u bademima. Laetril se takođe naziva i vitamin b17 ili Amigdalin B 17. Amigdalin se sastoji iz glukoze, benzaldehida i cijanida. Cijanid je snažna komponenta u Laetrilu B 17 vitaminu koja deluje smrtonosno na ćelije maligniteta. Oni koji podržavaju delovanje vitamina B 17 tvrde da je cijanid otrovniji za maligne ćelije nego za zdrave ćelije I da je trovanje ovim preparatom malo verovatno.

Naučna istraživanja vezana za vitamin b17 su počela sredinom 20 veka od strane američkih lekara.  Dr. Ernest T. Krebs i njegov sin su prvi koji su izvršili neka od istraživanja na ovom preparatu. U svrhu istraživanja koristili su čist integrisani oblik B17 vitamina označen kao Laetril. Testiranje na životinjama je izvedeno u nekoliko laboratorija širom zemlje tokom 50 i šezdesetih godina prošlog veka i ova istraživanja su dala izuzetne rezultate. Drugi poznati lekari u drugim zemljama takođe su počeli da istražuju Laetil.

Godine 1973 doktor Filip P. Binzel počinje sa upotrebom b 17 vitamina na svojim pacijentima koji su oboleli od maligniteta i kombinovao je upotrebu ovog preparata sa dijetama protiv maligniteta. B 17 vitamin su osporavali mnogi lekari tog vremena i ovaj preparat je bio izložen mnogim kritikama i protiv njega je bukvalno vođen krstaški rat. Ovaj krstaški pohod na Laetril je doveo do toga da je on zabranjen u USA i da je morao da se preseli u Meksiko. U svojoj knjizi „Živi i zdravi“ Dr. Binzel daje kompletan spisak pravila koja moraju da se poštuju prilikom tretiranja pacijenta obolelih od maligniteta. Dr. Ernesto Kontreras je takođe lečio svoje pacijente b 17 vitaminom u bolničkim uslovima. Uporebljavao je Laetril po pravilima Dr. Binzela ali je uveo i neke novine kao što je bila intravenska upotreba vitamina B 17. Za pacijente koji nisu bili sposobni da se leče u ovakvoj klinici sledeća pravila lečenja su prezentovana od strane Dr. Binzela.

Inicjacija kompletnog režima doktora Binzela počinje sa njegovim specifičnim režimom ishrane. Da budem precizniji, njegovi pacijenti su započinjali poseban režim ishrane 15 dana pre nego što je počeo tretman vitaminom b 17 da bi se postigli maksimalni rezultati. Njegov režim ishrane je uključivao vegetarijansku ishranu i hrana je uzimana sveža ili kuvana.

B 17 vitamin je preparat takođe znan kao laetril  predstavlja dekontaminirani oblik amigdalina. Ove materija ima najviše u košticama kajsije mada može da se pronađe i u drugim namirnicama.

Ovo jedinjenje se može uzimati konzumiranjem koštica kajsije u malim količinama a takođe se može uzimati u obliku tableta koje su dostupne u koncentraciji od 100 do 500 mg.

Svrha ovog preparata nije samo borba protiv maligniteta, on se čak može uzimati u svrhu preventivnog delovanja na ovo oboljenje.

Ono što možete očekivati je da ova bomba od preparata u organizmu izbriše sve loše ćelije koje postoje u organizmu. Naučnici su dokazali da se u organizmu svakog od nas proizvode maligne ćelije.

Ako nastavite da uzimate b 17 vitamin i ponavljate tretman ovim jedinjenjem u određenim vremenskim intervalima, postižete čišćenje organizma od svih malignih ćelija koje su se stvorile.

Benzeldehid i cijanid unutar amigdalina obavljaju istu ili sličnu ulogu u ljudskom organizmu kao i hemo terapija.

Početak procesa uništenja malignih ćelija je sam kontakt cijanida sa malignom ćelijom. Kad cijanid uđe u maligne ćelije one oslobađaju jedan enzim koji smanjuje njegovo dejstvo i dok on stiže do zdravih ćelija ovaj enzim balansira njegovo dejstvo i smanjuje uticaj cijanida na zdrave ćelije. Svakodnevnim konzumiranjem vitamina b 17 smanjujemo mogućnost formiranja većih tumora jer ovaj vitamin maligne ćelije saseca u samom početku njihovog razvoja. Ovaj preparat je dobro poznat u Evropi, Aziji i Americi.

Ove drevne civilizacije unose hranu bogatu B 17 vitaminom i nemaju zabeležene slučajeve maligniteta:

Hunze na severu pakistana

Akadijanci na Crnom Moru

Eskimi

Navaho američki indijanci

Klusteri u Africi

Klusteri u Latinskoj maerici

U svim slučajevima ako analizirate režim ishrane ovih naroda koji nemaju maligna oboljenja u kontinuitetu ćete pronalaziti da je zapravo unos b17 vitamina jedina stvar koja može da bude razlog nestanka malignih ćelija iz njihovog organizma.

Trenutno jedini pouzdan proizvođač vitamina b17 je cyto-pharma kompanija koja se nalazi u Meksiku.

Laetrile vitamin B17 Amygdalin vials

It is almost point in time; we had a sincerely intellectual discussion in relation to unconventional medicine. It is a fact that those who practice alternative medicine do not have right to use classy laboratories, and multi-million dollar investigation services to churn out the verification they require.

Facebook komentari