Dostava

Prodavnica za elektronsku trgovinu i onlajn portal o prirodnim preparatima i zdravlju artemisinin.rs Vam omogućuje kupovinu preparata renomiranih svetskih proizvođača na teritoriji Srbije i širom celog sveta uključujući EU, zemlje EX YU, SAD.

Treba napomenuti da dostava varira u zavisnosti od kurir službe za koju se odlučite. U cilju poboljšanja usluge i saveta vezanih za dostavu, pozovite nas za više informacija. Uvek smo tu da saslušamo potrebe i savete naših kupaca.

Obezbedili smo nekoliko sistema dostave.

Način dostave

- Pošiljke se šalju Post express kurur službom na teritoriji Srbije, a za inostranstvo DHL kurir službom na zahtev i EMS kurir službom. DHL kurir služba za zmelje u regionu može da obavi dostavu u roku od maksimalno 3 radna dana s tim da je cena ove usluge dosta veća.

Paketi se kvalitetno zatvaraju tako da ne postoji bilo kakva mogućnost oštećenja,svakako ukoliko primetite bilo kakvo oštećenje kontaktirajte nas na telefon 

+381/061-293-89-15

Brzina dostave

-U Srbiji u zavisnosti od lagera proizvoda dostava može da varira od 1 do maksimalno 5 dana.

-Pošiljke se brzo dostavlaju ka kupcima izvan Srbije za pojedine zemlje u regionu makedonija, BiH, Hrvatska, Crna Gora dostava traje od trenutka slanja prosečno 5 radnih dana. 

- Pošiljke se šalju maksimalno 2 dana od trenutka uplate porudžbine.

Artemisinin.rs ne snosi odgovornost za ne davanje dobrih podataka ukoliko unesete neispravnu adresu ili neki drugi neispravan podatak a dostava bude iz tog razloga onemogućena.