Puno sreće i zdravlja Vam želi Vaš artemisinin izvor zdravlja. Želimo da Vam napomenemo nekoliko pravila kojih biste se trebali pridržavati u novoj 2018 da se osećate dobro kako na psihičkom tako i na fizičkom planu.

Bavite se sportom i redovno se rekreirajte. Dugačke šetnje šumom, pašnjacima, odlazak na reku uz pogled na zalazak sunca je ono što umnogome može promeniti pogled na život. Pustite da neko drugi vodi računa o globalnoj situaciji i regionalnim političkim dešavanjima. Budite ono što jeste. Uživajte u svojoj fizičkoj aktivnosti i jačanju svoga organizma, imunog sistema i kompletnog zdravsvenog stanja. Uz vežbe koliko Vam Vaš organizam dozvoljava možete postići mnogo.

Volite i budite voljeni. Niko nije savršen, to treba prihvatiti. Ako već ne volite pronađite svoju ljubav u 2018 godini jer ljubav čini čuda. Ljubav stvara zadovoljstvo, a zadovoljni ljudi su uglavnom i zdravi. Uživajte u romantičnim trenutcima uz čašu vina i lepu večeru koja će prijati Vašem organizmu.

Ugađajte sebi i svome telu onim što volite da radite. To može da bude plivanje, čitanje knjige, pevanje ili jednostavno zviždanje kad ste sretni. Ne obazirite sa na stereotipe i ono što rade drugi. Budite jedinstveni i radite baš ono što Vama u tom trenutku odgovara.

Odmarajte se dovoljno. Nije sve u novcu. U ovom svetu materijalizma mnogi su izgubili pojam o vremenu i zarad materijalnih dobara odreku se odmora. Spavajte minimlno 8 sati i osećaćete se mnogo bolje.

Redovno čistite svoj organizam. Čišćenje možete da uradite putem raznih programa koje možete da pronađete na našem sajtu a takođe i redovnim vežbanjem. Putem znoja se izbace velike koncentracije toksina iz organizma.

Nem prejdajte se za praznike, jer velike količine masnoće i loše hrane mogu da dovedu do povećanja telesne težine i raznih zdravstvenih problema.

Obrazujte se i proširit svoje znanje. Načno je dokazano da vežbanjem svog uma povećavate broj neurona i proširujete svoj mozak. Bićete zadovoljni i ojačaćete svoj duh, svoje samopouzdanje a znate kako kažu: u zdravom telu zdrav duh.

Odreknite se porka, jer poroci ne donose ništa dobro. Pušenjem, ispijanjem velikih količina alkohola pravite disbalans u vašem organizmu koji može dovesti do većih zdravstvenih problema.

Uradite kompletnu kontrolu Vašeg zdravstvenog stanja posetom Vašem lekaru, ako to niste činili predhodnih godina uradite ove. Mnoge stvari je bolje sprečiti nego lečiti.

Još jednom Vam želimo puno sreće. Podelite ovu vest da i drugima preporučite i poželite isto što i mi želimo Vama.

Sve najbolje u 2018 artemisinin.rs izvor zdravlja

 

Facebook komentari