Ekstrakt graviola prodaja
Referenca: GRAV 1000
0 1 2 3 4 (7)
  • Sale

Ekstrakt graviola prodaja

Referenca: GRAV 1000
0 1 2 3 4 (7)
22,00 €
Količina

Add to wishlist Added to wishlist

Rating: 3.3/5 (7 votes)


  • Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje Kvalitetni proizvodi, sveže pakovanje
  • Dostava u svim zemljama sveta Dostava u svim zemljama sveta
  • Povrat novca 30 dana Povrat novca 30 dana

Graviola u svakom delu svoga drveta sadži lekovite sastojke. Ovo drvo koriste mnogi narodi koji žive u dolini reke Amazon većim delom stanovnici Brazila. Ono se takođe gaji i u šumama Severne Amerike. Ono može da naraste i do 15 metara u visinu i prekriveno je zelenim, širokim sjajnim lišćem. Njegov čudesni plod je zelen, ponekad sa nijansama žute boje sa sjajnom površinom, ima oblik ljudskog srca sa površinom koja najviše liči na koru nekog kaktusa.

Bela voćna kaša iz unutrašnosti ploda ima moćne lekovite efekte. Voće graviole je bogato ugljenim hidratima, fruktozom i ima visoku nutritivnu vrednost obogaćenu vitaminima iz porodice B-kompleksa i vitamin C. Domorodci su koristili lišće, cveće, semenke, voće i koren Graviole i vekovima u nazad su lečili razne poremećaje od artritisa do problema sa jetrom. Indijancima je oduvek bila poznata vrednost ovog drveta i njegova  lekovita svojstva kad se konzumiraju njegovi divergentni delovi u cilju lečenja raznih bolesti.

Istraživanje graviola

Istraživanja širom sveta su obelodanila mnoge bitne činjenice vezane za lekovita svojstva Graviole:

Destilati iz Graviole imaju anti-virusne, anti-parazitske, anti-reumatske i citoksične efekte (uglavnom protiv kancera prostate i pankreasa). Kod žena koje doje a konzumiraju Graviolu, ona može kod njihove dece da izgradi odbranu protiv gripa, kašlja, prehlade, otoka i osetljivosti na razne druge bolesti. Čajevi pripremljeni od korena i kore biljke imaju umirujuć efekat a takođe održavaju nivo glukoze.

Zajednice indijanaca u kišnim šumama posipaju semenjem ove biljke svoj krevet i prostor oko kreveta što garantuje dobar i miran san. Naturopate Južne Amerike su pomoću Graviole popravile stanja poput : groznice, artiritisa, bronhijalne astme i raznih bolesti jetre, bolesti srčanog mišića ( posebno dobro za ljude koji boluju od hipertenzije) mučninu, bol u stomaku, povraćanje, oštećenja kose, gubitak apetita, smrtonosne infekcije.

U drevnoj trdicionalnoj medicini, seme Graviole uspešno otklanja parazite iz ljudskog organizma.

Jamajčani i Zapadni Indijci  koriste plodove Graviole da bi prekinuli proliv i smanje efekte groznice. Brazilci koriste čaj od Graviole da bi se rešili problema sa jetrom a izolovano ulje iz semena koriste da bi lečili artritis i reumu. U Gvajani se pravi pivo od listova i čaj koji imaju umirujuće dejstvo a koji su ujedno i zdravi za srce.

Graviola je korisna u jačanju imunog sistema i prirodne odbarane organizma od raznih negativnih faktora. Ona pomaže u lečenju jakih glavobolja migrenoza. Ona izuzetno dobro deluje na razne mišićne probleme.

Anti kancerogene osobine Graviole

Zbog povećanih potreba za za manje štetnim tretmanima po ljudski organizam, biološki tretmani  su postali prioritet u lečenju kancera.  Koncept da destilat Graviole može da postane prihvatlji lek za kancerogena oboljenja potkrepljuje konfiguracija same biljke,  koja  se sastoji od neubičajene grupe fitohemikalija poznatih kao actogeni. Mnogi naučnici su potvrdili da su ove hemikalije delotvorne protiv izraslina izazvanih kancerogenim oboljenjima koje nisu pokazale popuštanje pod mnogim veštačkim anti-kancer preparatima.

Graviola sadrži 108 actogena. Actogen anonacin je dominantno anti-kancer jedinjenje koje je pronađeno u Gravioli. Naučnici su otkrili da jedinjenja iz Graviole zaustvaljaju napredovanje kancera i utiču na njega bolje od Andrmicina, tipa hemoterapije koja se koristi za lečenje raka pluća. Pacijenti oboleli od raka jetre i jajnika koji su uzimali Graviolu su napravili veliki uspeh i njihovo stanje je drastično popravljeno u roku od jedne godine.

Slučajevi izlečenja

Od izlečenih pacijenata ni jednom se ponovo nije vratilo kancerogeno oboljenje.  Graviola najjači uticaj ima na rak jetre, ona markira ATP nukleide u blizini jetre. Acetogeni iz Graviole su efikasni u indentifikovanju raka jajnika i oni ukljanjaju oštećene ćelije pre nego se one počnu širiti u ostali deo organizma.

Za razliku od lekova koji se koriste za hemoterapiju, kao što su naprimer mezotela, ne postoje poznati neželjeni efekti kad se koristi Graviola kao štu su u slučaju hemoterapije, gubitak apetita, mučnina, povraćanje, gubitak kose.  Razlog taj što jedinjenja iz graviole utiču samo na kancerogene ćelije.

Anonaceous actogenini ometaju stvaranje ATP (adenozin tifosfata) i NADH (nikotinamid adenin diukeotida). Suficit akcija navedenih nukeotida se često navodi kao jedna od opcija za lečenje maligniteta.

Primena

Dobijenim esencijama iz Graviole su se uspešno uništavale specifične ćelije maligniteta jetre i dojke, koje su bile imune na hemoterapiju. Graviola napada ćelije raka tako što blokira njihove energetske resurse. Trenutno mnogi specijalisti za kancerogena oboljenja se opredeljuju za spajanje alopatičnih tretmana raka sa prirodnim terapijama . Ekstrakt graviole je pokazao izuzetne rezultate protiv određenih linija raka jetre i dojke kombinovan sa hemoterapijom.

Graviola je trenutno dostupna u obliku kapsula od 500 mg ( bez šećera, soli, skroba, kvasca, pšenice, glutena, kukuruza, soje, mleka, jaja i konzervansa) u obliku biljke ili ekstrakta. Konzumacija graviole je preporučena svaki dan u dozama koje sugeriše zdravstveni radnik. Preporučuje se da se napravi pauza svake nedelje i pauza od nedelju dana svakog meseca.

Ekstrakt Graviole se lako apsorbuje prilikom varenja. Ekstrakt graviole je od sad dostupan svima bez potrebe za prepisivanjem recepta. Graviola ekstrakt predstavlja veoma dobar energajzer za telo i poboljšava široki spektar  funkcija organizma. Veliki broj ljudi koriste biljke kao alternativnu zamenu za lekove koji sadrže hemikalije i hormone i u čiji satstav su ukljčene mnoge nezdrave veštačke materije.

Više informacija o Gravioli i njenom uticaju na kancerogena oboljenja možete  pročitati u članku ovde

Način upotrebe:

Uzimajte 2 kapsule 3-4 puta dnevno.

Upozorenje:

Ne uzimajte ovaj proizvod ako imate psihološke poremećaje ili parkinsovu bolest.

GRAV 1000
43 Stavke
GRAV 1000